Last news in Fakti

3 Май, 2024 16:52 3 299 7

43-годишната Алесандра Амброзио се пече на слънце само по сламена шапка (СНИМКА)

  • алесандра амброзио-
  • victoria's secret

Последователите на модела бяха просто възхитени от снимката

43-годишната Алесандра Амброзио се пече на слънце само по сламена шапка (СНИМКА) - 1
Снимка: БГНЕС

Алесандра Амброзио - мечтата на мнозина мъже по света и жената, на която много дами от цял свят искат да приличат, изглежда все по-добре всяка година. Много модели от нейното поколение се отпуснаха и напълняха, след като приключиха кариерата си. Но 43-годишната Алесандра все още изглежда така сякаш всеки момент ще открие поредното шоу на Victoria's Secret.

През последните години, за голямо съжаление на феновете, тя много рядко се появява на подиума. Явно през годините на супер успешна кариера, моделът е толкова уморен от безкрайни шоута и снимки, че сега иска само да пътува и да прекарва време със семейството си.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от FAWC (@fawchouse)

Така че сега иконата на 2000-те години “работи“ като майка с голямо удоволствие. Трудно е за вярване, но Алесандра вече има две възрастни деца. Голямата ѝ дъщеря Аня завърши гимназия миналата година.

Когато Амброзио споделя редки снимки с наследницата, изглежда, че снимката е на по-малката сестра на Алесандра. Майка и дъщеря са толкова сходни, че е трудно дори да си представим, че родителят на момичето е на снимката.

Освен това Алесандра отглежда син. Тя роди 11-годишния Ноа в брака си с бизнесмена Джейми Мазур.

Сега социалните мрежи на модела съдържат само трогателно семейно съдържание и много откровени снимки от пътувания.

Бразилският модел не може да си представи ваканция без плажа, така че Алесандра редовно се появява в блога по бански. Но наскоро тя сподели снимка от ваканцията си, на която позира топлес.

Алесандра е само с ярка сламена шапка на главата си. Последователите на модела бяха просто възхитени от снимката, пише jenata.blitz.bg.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Евгени от Алфапласт

    4 1 Отговор
    Това го пуска. Дай други снимки.
  • 2 Навалная

    4 5 Отговор
    И аз искам като нея, ама тука е Руский мир. Айде, че отивам да прекопам картофите.
  • 3 Кака Пена

    11 6 Отговор
    Таа е ебахти кощрамбата.

    Коментиран от #6

  • 4 Ибряяяя

    7 0 Отговор
    Венелинке, облечена си е жената. Много завиждаш!
  • 5 Савади Ум Фахад

    6 0 Отговор
    Тя била родила 11-годишния Ноа в брака си с бизнесмена Джейми Мазур. Абе то много хубаво ама Алесандра никога не е била женена! Беше 13 години годеница на въпросният ръмпел-бизнесменин.
  • 6 Кочо многониковия

    3 0 Отговор

    До коментар #3 от "Кака Пена":

    Ти па си много убав щото
  • 7 Диди

    0 2 Отговор
    Грозотия си е.