Last news in Fakti

30 Юли, 2014 10:49 8 735 8

Ето го новия Land Rover Discovery Sport

  • land rover-
  • discovery-
  • sport-
  • discovery vision

 

Компанията Land Rover публикува първи снимки на своя нов модел, който ще замени Freelander. Както се предполагаше по-рано, този автомобил с повишена проходимост ще получи названието Land Rover Discovery Sport и още в базовата си модификация ще разполага с три реда седалки. По този начин британската марка позиционира малко по-високо новия си модел и отваря място за създаване на съвършено нов компактен кросоувър, който в бъдеще ще бъде позициониран под Discovery Sport.
Новият Land Rover Discovery Sport ще разполага с широки възможности за трансформация на салона, като седалките на втори и трети ред ще могат не само да се прибират в бода, но и да се регулират по дължина и широчина на салона. Съдейки по новите снимките, може да се предположи, че външността на Discovery Sport ще е доста сходна с тази на показания тази година в Ню Йорк концепт Discovery Vision (снимката по-долу). Най-вероятно много от системите, демонстрирани в прототипа ще намерят място във високите нива на оборудване на Discovery Sport.
Една от разликите между концепцията и серийната версия е свързана с вратите. Прототипът няма централни колонки на каросерията. Задните врати се отварят обратно на посоката на движение, с което улесняват достъпа в купето, докато при серийния вариант вратите се отварят по общоприетия начин. Най-вероятно Land Rover Discovery Sport ще бъде представен пред публика на някое от големите автомобилни изложения в края на тази или в началото на следващата година.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 nakata88bg .

    6 2 Отговор
    ами... готин е като дизайн, в стила на ланд роувър.... но за съжаление не остана нищо от дискавъри

    Коментиран от #5

  • 2 Христо Ковачев

    5 2 Отговор
    МНОГО ГОЛЯМ Е ВОГ

    Коментиран от #8

  • 3 Владислав Димитров

    3 7 Отговор
    Ми този ЛР си е чисто ММС-Outlander http://ru-avto.com/wp-content/uploads/2012/07/mitsubishi-outlander-xl-2013-new-02.jpg
  • 4

    4 1 Отговор
    Не е лош,но е загубил идентичност станал е масова конфекция.
  • 5 Кобрата

    4 2 Отговор

    До коментар #1 от "nakata88bg .":

    Discovery си беше хубав модел жалко, че го развалиха.
  • 6 Иван Господинов

    1 5 Отговор
    Абе много е зле .... на 100% от вас ще ви потече лигата ако седнете вътре та ако ще и върху наилон в багажника
  • 7 Симеон Тасев

    0 3 Отговор
  • 8 nakata88bg .

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "Христо Ковачев":

    вог ли?! не бяха ли собственост на Тата моторс??