Last news in Fakti

12 Август, 2014 09:30 3 939 5

Предпремиерно: Hyundai показва новия i20

  • hyundai-
  • i20

 

Hyundai Motor показа първите снимки на новата генерация i20 преди публичния дебют на модела на автомобилното изложение в Париж през октомври тази година. i20 е разработен в Европа, а три ключови характеристики подчертават как той посреща нуждите на европейските потребители.
 
Това са водещо в класа си интериорно пространство, редица високотехнологични и подобряващи комфорта черти и ясно отличим дизайн. Базиран на нова платформа, New Generation i20 е с колесна база от 2570 мм, по-дълъг е от предшественика си с 45 мм и представя на европейските потребители най-просторния салон в сегмента.
Ефективното усвояване на пространството създава отделение за пътниците, в което комфортно могат да седят петима възрастни. Комбинираното място за краката отпред и отзад е 1892 мм, най-голямото в класа. Багажният обем също е водещ в сегмента – 320 л при вдигнати задни седалки.
 
Още нещо, на което трябва да се акцентира, е редкия за този клас панорамен прозорец, който допълнително увеличава комфорта и усещането за пространство на шофьора и пътниците. Новост в екстериора е снижената и изправената радиаторна решетка с шестоъгълни клетки и рамка от хром.
 
В задницата на новата генерация i20 впечатление прави черната С-колона с лъскаво покритие, която създава усещане, че таванът се носи над нея. Екстериорната визия завършва с интересния дизайн на LED светлините, който е с формата на бумеранг. Като цяло първото впечатление е за ясна и опростена архитектура.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Shmeker

    2 1 Отговор
    Дизайнът прилича на Пежо - ако сложат емблема на Пежо на тая кола ще помислят че е нов модел Пежо.
    Обратно - ако сложат на новото 308 емблема на Хюндай, ще кажат че е Хюндай.
    Странно нали?
  • 2 Кобрата

    3 1 Отговор
    Добре изглежда
  • 3 ннннн

    4 0 Отговор
    Не само емблема на Пежо, На Ауди, на Фолксваген, на Шкода - все ще мине за "собствена" дизайнерска линия.
    Толкова си заприличаха всички, липсва идивидуалност, ама такива са времената, такава е модата.
    Лошото е, че каквато и емблема да им сложат годишно около 18000 българи (вкл. и фирмите вътре) могат да си позволат НОВ АВТОМОБИЛ.
    А СТАР АВТОМОБИЛ, но "НОФ ФНОС" си купуват над 200 000 българи и/или фирми.
    Изводите си направете сами!
  • 4 Нен Нен

    1 0 Отговор
    Съгласен съм, че повечето автомобили в момента са загубили индивидуалността си, но все още има индивидуални автомобили . От 80-те и 90-те години също има много коли които нямат индивидуалност и са почти еднакви на външен вид .
  • 5

    2 1 Отговор
    Семпъл и елегантен дизайн без извращения