Last news in Fakti

19 Август, 2014 12:11 22 540 24

Важни ли са за жените лъскавите коли?

  • коли

 

Всички жени, без изключение, твърдят, че луксозните автомобили, както и наличието на повече пари у даден мъж не се отразяват на тяхната преценка. Дали обаче това е така наистина? Въпросът е риторичен, защо в ежедневието ни е пълно с всевъзможни случаи на тема "Money talks", много от които са с главно действащо лице някоя привлекателна девойка.
 
Именно подобна случка се разиграва във видеото по-долу. Темата не е нова, но реакцията на т.нар. комерсиални девойки е винаги интересна за гледане. В случая, симпатичен младеж се запознава с млада девойка, която доста бързо се навива да се качи в неговото скъпо спортно возило. Какво обаче се случва, след като става ясно, че лъскавото кабрио не е на мъжа? Вижте.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ю Туб

    6 2 Отговор
    Това е Витали, има собствен канал в Ю Туб (vitalyzdtv) с всевъзможни видеа-шеги на най-различни теми, може да разгледате.
  • 2 zendera

    8 2 Отговор
    Не бе те жените не си падат по лъскави коли а само по тръбита,жигулки,ладички,запорожки,заставички и тем подобни.Жените мразят ламбота поршове и ферита.
  • 3 скар фейс

    9 2 Отговор
    Видеото достатъчно красноречиво показва действителността (незивисимо дали е нагласено или не). Жените в цял свят са еднакви меркантилни същества, които се продават. В нашата територия (умишлено не държава) е достатъчно да се покажеш с някоя 10 годишна бангия от така наречения премиум клас и да са твои повечето. Въртят задниците по улиците и усетят ли, че имаш лев са готови на чудеса гладните въшки. Иначе самочувстие не им липсва, дори и на грозотиите с наднормено тегло. Всичко това превръща жената в един консуматив.

    Коментиран от #4

  • 4 zendera

    5 2 Отговор

    До коментар #3 от "скар фейс":

    Особенно тия с наднорменото тегло-тия па ще кажеш че все с дупето на горе са станали сутринта-неможеш им угоди за нищо на света!

    Коментиран от #6

  • 5 Кобрата

    8 2 Отговор
    Такива са си жените, усетят ли те, че имаш пари ще те смучат като пиявици до последната стотинка, а като обеднееш биха те изхвърлили като ненужна вещ.
    Много малък процент от жените са свястни
  • 6 скар фейс

    4 2 Отговор

    До коментар #4 от "zendera":

    Хах, да. Все света им е крив
  • 7 Дошo

    4 2 Отговор
    Всички жени, без изключение, твърдят, че луксозните автомобили, както и наличието на повече пари у даден мъж не се отразяват на тяхната преценка

    Айде бе?Интересно автора общувал ли е изобщо с жени за да твърди подобни нелепи неща?Има жени, които директно си казват, че искат човек със скъпа кола и много пари.
  • 8 Симеон Тасев

    1 6 Отговор
    е как да не са важни са едно да си возиш жената в опел едно е в бмв и то 7 ца

    Коментиран от #9

  • 9 скар фейс

    5 0 Отговор

    До коментар #8 от "Симеон Тасев":

    Жената не трябва да има право на глас и власт, защото тя се води единсвтено от емоциите. Нужно е да бъде подвластна и манипулирана, за да не си вирва много носа. Виждам, че 2 такива са дали "-", което означва, че четат. :)
  • 10 saints

    2 0 Отговор
    kak da ne sa vajni ve :D:D
  • 11 Жена

    0 7 Отговор
    Ми щом ние жените гледаме само колите и парите на мъжете , вие мъжете пък се дръжте така с нас , че да ви заобичаме такива каквито сте ! Като не може да ни дадете повече от пари и коли какво друго да гледаме ?

    Коментиран от #12, #13

  • 12 Кобрата

    1 1 Отговор

    До коментар #11 от "Жена ":

    Ще гледаш дали те обича и какво има в гащите, а не дали кара Mercedes или е с дебел портфейл...
    Имаше един виц.
    -Мравката паднала в една яма и минал слонът,
    а тя му се помолила да я измъкне, слонът се
    съгласил и казал на мравката - чакай сега да взема
    Mercedes-а и идвам.
    След това отишъл и я измъкнал.
    След известно време слонът паднал в яма и помолил
    мравката да го измъкне, а тя спуснала к**а и го измъкнала,
    мравката се засмяла и казала, аз като имам голям к*р не ми
    трябва да имам Mercedes.

    Коментиран от #19

  • 13 кокарача

    1 1 Отговор

    До коментар #11 от "Жена ":

    Много ми е интересно къде намери разлика в държанието му преди и след като момата разбра, че колата не е негова?

    Коментиран от #18

  • 14 Hitroto_kanarche

    2 0 Отговор
    Буда не е вярвал, че жените са достатъчно висши, за да могат да постигнат съвършенство. Впоследствие се е коригирал, като наложил допълнителни правила, които трябва да се спазват, описани в специална книга. Значи, ако е жена , трябва наистина много , ама много да се старае, ако иска животът й да има някакъв смисъл различен от раждане и гледане на деца. Контролът на емоциите е една от стъпките. А по отношение на меркантилността, Христос е казал, че по-скоро камила ще мине през иглено ухо, отколкото богаташ да влезе в рая. С нищо не помага меркантилността, но може да попречи като губи години на човека.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 aaa

    1 0 Отговор
    иска ли питане :D
  • 17 ime

    4 0 Отговор
    Когато жените казват, че са се разделили с някого, защото изглеждал несигурен, това е извинението, че са го зарязали защото няма пари. А липсата на пари поражда миризливата несигурност. Едно от двете ги дразни. Значи и двете. Така или иначе тези неща вървят ръка за ръка пари=сигурност. Не мога точно да кажа кое е първото, кое следствието. Въпрос на много неща или на характер или на късмет. В случая момето усети че има нещо съмнително с бабе с бастун, което налага момчето и не беше точно заради липсата на готина кола отрицателната й реакция, а защото усети че тук става нещо. Замислете се мъжете колко сме на зор да имаме парици, как бая ще се колебаем дали да не изберем богата щерка за съпруга ако наивността й ни позволява да се доберем до нея. На никого не му се живее в страх от несигурния живот. Ако си беден мъж, със сигурност ще ти е много трудно, но не означава че ако късмета ти работи няма да намериш богато или свястно моме. Така че кво да се сърдиш на жените, по-хубаво на късмета. Ако си голям тузар пак може да си нещастен щом жените те искат само заради парите ти, или богаташката ти същност. Иначе жените не са ни майки, така че не очаквайте нищо добро от тях. Секса е за награда, която те преценяват дали да дадат или само ако много им се прави ще ви дадат. В такъв случай зарежете всякакво умилкване или примерно държание, всичко е разигравка, след която няма да бъдете възнаградени докато не се научите сами да си взимате което ви се полага по природа. А нищо не ви се полага, защото нищо не е ваше. Ще стане ваше само ако излъжете някого, че нещо ви принадлежи. Не търсете добра жена, търсете поносима. И чувствата ви няма да ви помогнат. Жените не се интересуват какво чувствате. Те се надуват, ако чувствате нещо към тях. Имат тая нужда. Чувствате ли, Вие сте мекушави. Обичате ли ги - също. Не ги обичайте. Ч*кайте ги, за да имате самочувствие. Обичайте се. Така може и да ви заобичат. И те не правят нищо друго откак се помня. Обичат се ревностно. Затова си завиждат прекалено много. Те всички са център на вселената. Всяка една е център на вселената. Направете си сметка колко са на центъра в главите си. :D
  • 18 ярослав станчев

    3 1 Отговор

    До коментар #13 от "кокарача":

    Я гледай клипа пак.Като видя,че "нашия" се качи в смотаната тойотка и директно си хвана пътя,момата.А беше готова да се качи в ламбото.Обаче дъртата обърка работата.
  • 19 Maurice

    2 1 Отговор

    До коментар #12 от "Кобрата":

    Вица си го оплескал тотално.
  • 20 Андрей Николов

    1 2 Отговор
    Влажни са, да!
  • 21 Vasik Atanasova

    2 2 Отговор
    ТОВА Е ЛАМБО
    КЪДЕТО И ДА СИ КАКЪВТО И ДА СИ ЛАМБОТО СИ Е ЛАМБО
    С НЕГО СИ ГРАЖДАНИН НА СВЕТА
  • 22 123457

    0 0 Отговор
    http://vbox7.com/play:e3794c060a
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 CarPro

    0 0 Отговор
    Vajni sa za .....