Last news in Fakti

26 Октомври, 2014 09:00 39 623 20

Обратен завой от най-дясна лента

  • катастрофа-
  • автомобили
Видеорегистратор засне едно пътнотранспортно произшествие, станало преди десет дни, което за щастие завърши без човешки жертви. Катастрофата обаче беше последвана от пожар, а причината за нея се оказа неправилна маневра, която много често се вижда и по родните ни пътища.
 
Лекотоварен камион ГАЗель, движещ се в най-дясна лента решава да прави обратен завой, без да прецени скоростта на движещите се направо коли от лявата лента. Аварията се случва в Новосибирск, като при колизията камиончето се преобръща и резервоарът с гориво пламва.
 
Още нещо, което е любопитно е, че притеклите се на помощ шофьори се опитват да изгасят огъня с пожарогасителите от автомобилите си, но както е видно те не помагат много. Вижте всъщност и самата ситуация.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    5 1 Отговор
    Няма нищо по-опасно от идиота.
  • 2 Симеон Тасев

    0 5 Отговор
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Тъпи са

    0 0 Отговор
    Гледах катастрофите им в Русия, но и на други места ще е подобна ситуацията. Ако просто внимават, не са пили, недоспали или дрогирани, няма да ги има поне 90% от катастрофите. Тест за интелигентност за книжката и по-строги закони трябват вече.
  • 5 tony

    2 1 Отговор
    Руснаците, по-зле са дори и от нас...
  • 6 Иван Господинов

    3 0 Отговор
    Подобни идиоти избиват толкова много мотористи при абсолютно идентична маневра. Разликата че с кола поне имаш шансовете да оцелееш а с мотор директно те убива. Просто не знам какъв идиот трябва да си та да направиш подобно нещо и то в толкова гъст трафик
  • 7 Алооо

    1 0 Отговор
    Те Газела го оставиха да изгори, помогнаха на момчето с лекия автомобил!
  • 8 Vasik Atanasova

    2 1 Отговор
    ЛУДА РАБОТА Е ТУЙ
    АМА АКО БЕШЕ С ГАЗОВО КВО СТАВА В ТОЗИ СЛУЧАЙ
  • 9 Ghost

    2 1 Отговор
    Напротив, не са тъпи. Законите и глобите дори са в пъти по-високи от нашите, та дори и от други държави, а като сложиш и факта, че руснаците са 143 млн. население, и ги съпоставиш с малка България, ще видиш, че ние в проценти на ПТП сравнени със тях все едно сме били на война по брой на жертвите.Има световни статидтики по въпроса, намери и чети.Е ако искаш де!

    Коментиран от #14

  • 10 Циция от Пловидв

    0 2 Отговор
    Смешна работа, някои изкара пожарогасителн спрей. Този спреи се мина пред КАТ ама не може да издасиш пожар. Продлъжаваите да си взимате такива боклуци, то само така може да се промени мисленето на тези хора с горчив опит.
  • 11 скрудж

    3 0 Отговор
    до цицията:
    Пожарогасителят в случая изглежда добър, но в такива ситуации е много трудно да се загаси огъня - дори да имаш от големите пожарогасители, които са по бензиностанциите,
  • 12 ЦицияТА

    0 0 Отговор
    скрудж:
    На кадера има 3 пожатогаситела а в последствие една лада се появява с още един голям. Я да вими дали внимавате или само дрункате. Къде се вижда един малк смешен пожарогасител. или сте със широко затворени очи и лошо мение за мен :)
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 България над всичко

    1 0 Отговор

    До коментар #9 от "Ghost":

    Гост какви глоби те гонят?кой в РУсия плаща глоби?там корупцията е в 100 пъти по-висока,не глобите са по-високи а по-големи рушвети взимат полицаите!Има един човек който се казва ЭРик ДАвидович,организатор на автодвижението smotra.ru!Имат един проект в който хващат дрогирани и пиени шофьори да видиш за какво става въпрос,имат и една рубрика "на лов" за продажни полицаи!99 % процента от полицате взимат рушвети и то големи и не говорим за колан или gsm,а за много по-сериозни нарушения като алкохол и т.н което не простително!http://m.youtube.com/watch?v=3ZP1mTsV08s
  • 15 Tobradex

    0 0 Отговор
    Oooo за ся може и да е така, само където сме една крачка зад тях. Не веднъж ми се е случвало да видя да си правят обратен на булевард с двойна непресечена, и се налага другите да ги изчакват, за да си направят малоумната маневра. И ми казваш, че те са мн по зле от нас :D
  • 16 hienata

    5 0 Отговор
    Колеги в България на подобни им казваме бакшиши. Тази маневра им е запазена марка, специално на софииските. Няма по-нагло племе от така наречените таксиметраджии. Проблема идва от там,че са задължени да минават на психо тест ,но всички те си го купуват.

    Коментиран от #18

  • 17 Красо Зелето

    0 0 Отговор
    НЕ се смейте, не се успокоявайте, защото ние ги водим по брой ПТП-та и смъртност на пътя. Ще кажете, че няма доказателства, напротив. Погледнете на техните видеорегистратори, колко ПТП-та са побликувани, и колко смъртност има. После сравнете населението на Русия и на България, и ще видите, че те са повече като народ, но нашите ПТП-та в повечето случаи да не кажа голяма дума ама 70% завършват със смърт, за жалост. Ако ние имаме видеорегистратори на колите, ще се окажем по-лоши шофьори и от тях. А сме един град, сравнен с Русия. Та няма какво да говорим, както се казва, засмял се Хърбел на Щърбел. Масово нашите коли минават на преглед, без пожарогасители, или ако ги има са НЕ заредени. Но каквото и да си говорим, не се по-назад от тях!
  • 18 бай Иван

    0 0 Отговор

    До коментар #16 от "hienata":

    Те затова и бакшишите ядат толкова много бой!
  • 19 mediator37

    4 0 Отговор
    Обезпокоително е да гледаш как с няколко големи пожарогасителя не може да се загаси огъня.
    От мои приятели - началници в пожарната знам, че пожарогасителите биват с различни смеси според причинителя на огъня. За петролопродукти трябва да са пълни с пяна, която е по-лека от тях и ги покрива. За гасене в електрооборудвани помещения трябва да са пълни със специален прах, който не прави късо съединение. Нашите пожарогасители в колите са стандартни и са пълни с въглероден двуокис. Като се замислих, вероятно затова не загасиха бензин ли е или нафта, което гори.
  • 20 Гост 2

    0 0 Отговор
    Руснаците не само, че не са по-зле от нас ами точно обратното - на светлинни години пред нас са. Тази катастрофа ако се бе случила в България се съмнявам, че някой въобще щеше да спре и да помогне...