31 Октомври, 2014 08:00 20 064 25

Прекупвач спечели 1.75 млн. евро от една кола

  • ferrari-
  • laferrari

Освен с впечатляващите си характеристики и дизайн флагманският модел на Ferrari не дава сън на заможните маниаци и по друга причина. LaFerrari ще бъде произведен в строго ограничен тираж от 499 екземпляра, но се продава само на постоянни клиенти на марката. Собственик на суперхибрида може да стане само притежател на поне пет други автомобила от Маранело.

Търсенето на LaFerrari обаче е толкова високо, че някои мераклии са готови да платят двойно по-висока от заводската цена. Преди дни чисто нов автомобил от модела е бил продаден за 3 млн. евро, при положение, че стойността му в каталога на Ferrari е около 1.25 млн.

Преди месец друго LaFerrari бе доставено на щастливия си купувач в Дубай срещу 12.5 млн. дирхама (2.67 млн. евро), а малко по-рано германец с готовност плати 2.38 млн. евро за неустоимата италианка.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гостът

    3 0 Отговор
    Е ... се и некой българин че си го купи, те наште цъ.вули немат доблест и скромност, с откраднатите пари от КТБ че се пробва , па нека се издаде кучето и го хванат
  • 2 Shmeker

    3 7 Отговор
    Аве спортен картонен трабант за толкоз пари?!?!

    Коментиран от #4

  • 3 Just гост

    5 3 Отговор
    Qvno kogato 4ovek zabogatee mnogo gubi trezvata si precenka za tova kolko har4i. To i az sum taka. Kato vzema zaplata otivam nqkude i ne mi puka dali za edno ne6to 6e mi vzzemat 10 ili 20 leva 6toto sum vzel 600. Ma nakraq na meseca kato svur6at vijda6 kolko mnogo sa 10 leva. Su6toto e i s tiq pi4ove samo 4e s po 6 nuli zad moite cifri.

    Коментиран от #6

  • 4 Име:

    4 3 Отговор

    До коментар #2 от "Shmeker":

    Ти наред ли сииии????? Хвалиш ми R8, а плюеш Ферари?!?!?!?!

    Коментиран от #25

  • 5 Станчо

    2 1 Отговор
    Браво на Фиат
  • 6 Гост

    3 0 Отговор

    До коментар #3 от "Just гост":

    Ти сигурно си голям патрон, щом за нещо което струва 10 лв, даваш 20 лв. Тоя дето взема кола за 2-3 млн. евро, не вярвам да чака всеки месец 200-300 000 заплата за да я поддържа. Сигурно имат над 100 млн. в сметките си и още 5-6 коли като това ферари.
  • 7 Кобрата

    3 1 Отговор
    Италианците са майстори, който е виждал Ferrari на живо само той може да каже дали си струва цената или не.
    Това лято видях 4 Ferrari-та и определено мога да кажа, че цената си заслужава. Не съм виждал точно модела LaFerrari, но всеки един модел на марката е уникален и си заслужава цената.

    Коментиран от #9

  • 8

    5 0 Отговор
    Парите правят още пари, богатите стават все по богати бедните все по бедни.

    Коментиран от #17, #18

  • 9 Maurice

    1 3 Отговор

    До коментар #7 от "Кобрата":

    видял НА ЖИВО 4 Ферарита и вече е ценител на марката. не ръси глупости.

    Коментиран от #10, #16

  • 10 Никой

    0 1 Отговор

    До коментар #9 от "Maurice":

    Смешно е когато оспорваш такава марка Ти да не би да си карал Ферари, че така да можеш да говориш.

    Коментиран от #11, #12, #13

  • 11 Maurice

    1 1 Отговор

    До коментар #10 от "Никой":

    Кой оспорва марката бе? Къде прочете такава глупост, че недовиждам. Оспорвам начинът, по който прецени уникалността на марката.
  • 12 Maurice

    2 1 Отговор

    До коментар #10 от "Никой":

    "Това лято видях 4 Ferrari-та и определено мога да кажа, че цената си заслужава." -
    Е това изби рибата!
  • 13 Maurice

    2 1 Отговор

    До коментар #10 от "Никой":

    Освен това съм виждал около 500 Ферарита, но защо ли да ти обяснявам подробности за себе си? Сигурно и аватара ми не знаеш какво е, така че остани си непросветен в живота.

    Коментиран от #14, #19

  • 14 RadoBagera

    0 2 Отговор

    До коментар #13 от "Maurice":

    Ти ли си капацитета в сайта?! Много разбирач го раздаваш. Карай си жигулката и не се филмирай! Видял той Ферари. Ти ако седнеш в него, сигурно ще се напикаеш от кеф, ако дойде ред да се повозиш, може и да припаднеш от адреналина. Смешен си да се раздаваш!

    Коментиран от #15

  • 15 Maurice

    1 1 Отговор

    До коментар #14 от "RadoBagera":

    Ти на 15 години ли си?
  • 16 Кобрата

    0 1 Отговор

    До коментар #9 от "Maurice":

    Не само, че lвидях Ferrari ами и лично успях да се повозя във Ferrari Italia 458. Уникална возия е като натиснеш газта и те залепя за седалката, иначе както повечето спортни коли не вози особено меко, но е страхотно. Иначе ги има и под наем за към 4-5 хиляди на ден ако искаш вземи си едно и виж за какво става въпрос.
  • 17 Кака ти

    2 0 Отговор

    До коментар #8 от " ":

    Много дълбокомислена забележка!Бедните каквото и да правят става все по бедни защото системата е така нагласена,че да работи против тях .А те не го осъзнават защото от много бачкане нямат време да мислят!
  • 18 Кобрата

    1 0 Отговор

    До коментар #8 от " ":

    Те и богатите ще обеднеят ако парите се обезценят пак
  • 19 Никой

    1 1 Отговор

    До коментар #13 от "Maurice":

    Пич, май много се засегна нещо. Нормално е когато видиш някоя суперкола да се изкефиш само при вида й аз колкото и Ферарита и Ламбота да съм виждал, винаги когато видя някое, се изпълвам на макс. Не мога да разбера какъв ти е проблема, честно казано, май само търсиш как да се заядеш с някой. И не знам аватара ти на някаква кола от НАСКАР има общо с темата.
  • 20 ENZO

    2 0 Отговор
    АЗ СЪМ КАРАЛ Ф430 КАБРИО ВЪВ СЛЪНЧЕВ БРЯГ ТОВА ЛЯТО И ДА ВИ КАЖА ЧЕ Е ГОЛЯМА ЛУДНИЦА ВЪПРЕКИ ЧЕ НЕ ДАВАТ ДА СЕ КАРА С ПОВЕЧЕ ОТ 100-120 КИЛОМЕТРА.НА МЕН МНОГО МИ ХАРЕСА ЧЕ СЕ КАРА МНОГО ЛЕСНО И УСКОРЕНИЕТО СЪЩО Е МНОГО ДОБРО.САМО 2 НЕЩА НЕ МИ ХАРЕСАХА В КОЛАТА И ТОВА СА ЧЕ ВОЗИ БАЯ ТВЪРДО НО ВСЕ ПАК Е СПОРТНА КОЛА И ВТОРОТО НЕЩО Е ЧЕ РАЗХОДА В СЛЪНЧЕВ БРЯГ Е МЕЖДУ 30 И 32 ЛИТРА НА 100,ИНАЧЕ ВСИЧКИ ДРУГО МИ ХАРЕСА И ТО МНОГО.А КОЛКОТО ДО ЛАФЕРАРИ АЗ ОЧАКВАМ ЧЕ СЛЕД ВРЕМЕ ЦЕНАТА ЩЕ МУ Е НЕ ПО МАЛКО ОТ 1 МИЛИОН ЕВРО,КАКВАТО Е ЦЕНАТА НА ЕНЦО В МОМЕНТА

    Коментиран от #21

  • 21 Никой

    3 0 Отговор

    До коментар #20 от "ENZO":

    Цената на тази кола само ще се качва ;)
  • 22 Някой

    3 0 Отговор
    Някой от Перник с голфче няма ли да направи коментар за тази кола?
  • 23 перничанин с голф

    2 0 Отговор
    и тая съм я карал, аеродинамичното притискане не е на нивото на голф 3 (много нестабилна задница в завои) а окачването не е толкова добре направено като при голф 2, също така мога категорично да заявя, че управлението и не е толкова директно колкото в голф 1 а и няма абсолютно никакво място за инсталация на газова система. Като плюс на ферарито мога да отбележа по-добрият звук, но на голфа му слагам един РЕБУС и заспива. Мощността дори няма да я коментирам понеже всеки знае, че пред гоуфо фсички са равни

    Коментиран от #24

  • 24

    0 0 Отговор

    До коментар #23 от "перничанин с голф":

    Стга с тея куци Гоуфове, всеки дръглив Опел с единтична мощност е по бърз от Гоуфу.
  • 25 Shmeker

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Име:":

    Много ясно. Все пак немското си е немско. А и поддръжката на R8, както и поведението при лоши условия го правят предпочитано. Просто може да се ползва всеки ден, докато ферарито е предимно за пистата. Ако вече съм си взел R8 може да помисля за подобна кола, но не и преди това. А може и някой GTR, нищо че не е немски...