Last news in Fakti

19 Ноември, 2014 11:07, обновена 19 Ноември, 2014 11:10 7 510 7

Още поне три серии "Бързи и яростни"

  • бързи и яростни-
  • пол уокър-
  • universal studios

Дебютът на седмата част на "Бързи и яростни" по екраните все още предстои, но от Universal Studios вече говорят за продължения. Според продуцента Дон Лангли поредицата ще има най-малко още три епизода. Точният брой им зависел от успеха на Furious 7, който тръгва по кината през април догодина.



По думите на Лангли ако бъде взето решение за заснемането на нови серии, Браян О'Конър, изигран от покойния Пол Уокър, "завинаги ще остане неотменима част от историята". Продуцентът е убеден, че "Бързи и яростни" продължава да има огромен потенциал за постигане на касов успех, но признава рисковете от "зрителска умора".



През юли Universal Pictures обяви официално края на снимките на последната засега седма част на сагата за уличните състезатели. Работата по филма бе преустановена за почти половин година заради гибелта на актьора Пол Уокър в автомобилна катастрофа. Във Furious 7, чието действие отново се развива по улиците на Лос Анджелис, участват Вин Дизел, Дуейн Джонсън, Джейсън Стейтъм и Мишел Родригес. За завършването на лентата помогнаха братята на Пол Уокър Кейлъб и Коуди.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Shmeker

    1 0 Отговор
    Тия се оляха
  • 2 Бисер

    1 0 Отговор
    Когато имат пари за харчене нека да снимат, пък ние ще гледаме, кой на кино, кой у дома.
  • 3 раптор

    1 0 Отговор
    Добро сериалче е Бързи и яростни! :D Ако не бяха овчарите да дават пари за тази фантасмагория, най-вероятно света щеше да е по-хубав!
  • 4 Румен Янев

    1 1 Отговор
    Първите две серий са ОК...и после-боза!!!Защо така???Като създадеш нещо добро не се стреми всичко да лежи на това и да правиш дивотий очаквайки славата на началото да ти донесе приходи!!!Развивай се!!!
  • 5 Кобрата

    1 0 Отговор
    Може пък да е интересно...не бързайте да коментирате преди да сме видели премиерата на Furious 7.
  • 6 Пол Уокър

    1 0 Отговор
    Без Пол Уокър другите няма да са добри !
  • 7 Роо

    1 0 Отговор
    Защо на първата снимка пише Furious 77 ?