11 Януари, 2015 10:00 4 609 5

Нов Aston Martin през пролетта

  • aston martin-
  • vantage s v12-
  • vantage
Aston Martin се готвят да покажат нова кола на автосалова в Женева. Предположенията са, че това ще е улична версия на Vantage GT3, около която се шуми напоследък. Според директорът по разработките Ян Минардс от V12 Vantage S лесно могат да отпаднат 100 килограма, като това може да бъде постигнато чрез отстраняване на климатичната система, леки спортни седалки и малко поокастряне на интериора.

Добавете пълен аеродинамичен пакет като към него включете и огромния заден спойлер от пистовата версия и получавате конкурент на Porsche GT3. От своя страна изпълнителния директор Улрих Без споделя още, че могат да постигнат по-голяма мощност от досегашните 565 конски сили от 5,9 литровия двигател дори и да му намалят кубатурата заради икономичността и вредните емисии. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Име:

    1 1 Отговор
    Астън Мартин познавачи няма ли бе?

    Коментиран от #3, #5

  • 2 нато

    1 1 Отговор
    бай ганьо не познава такива аристократични марки,той знае единствено да казва-"мерцедес е номер едно''или 'само bmw.
  • 3 Japoneze

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Име:":

    Mr.Name,
    Има разбира се!Интересното е: бяха обявили че ще монтират вече двигатели от Тойота:
    http://www.motorauthority.com/news/1077838_aston-martin-may-begin-using-toyota-engines-report !
    Уви,не са устояли на предложението на АМГ(иначе щели да фалират,?):
    http://www.topgear.com/uk/car-news/amg-tobias-moers-interview-2014-4-22
  • 4 CarPro

    0 1 Отговор
    Edvali nqkoi se e dokosval do takava kola za da si provetrqva ustata ta da govori prostotii
  • 5 Дошo

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Име:":

    Аз мога да се изкажа за Астън Мартин - надценен боклук.Спомням си как на Ванкуиш два пъти му изпада пистовия ремък докато го тестваше Вики Бътлър от Fifth Gear.Също така не успя да достигне максималната скорост, която е заявена от производителя.И не беше 2-3-5км/ч а разликата беше над 20км/ч!Другото което съм запомнил е как един футболист беше завил Астъна си с наелони понеже вратите му не се затворили.За One-77 имаше няколко статии как спира и не тръгва заради проблеми със скоростната кутия.И това кола за повече от милион долара(доколкото си спомням цената)