Last news in Fakti

2 Февруари, 2015 11:24, обновена 2 Февруари, 2015 12:08 15 574 3

Излезе трейлърът на "Бързи и яростни" 7

  • бързи и яростни-
  • трейлър-
  • furious 7-
  • пол уокър

Финалът на сезона в Националната футболна лига на САЩ, по-известен като "Супербоул", мобилизира рекламодателите до краен предел и съвсем не е чудно, че от Universal Pictures избраха именно неделния мач между "Ню Ингланд Пейтриътс" и "Сиатъл Сийхоукс", за да подгреят публиката с нова реклама на седмата серия "Бързи и яростни" преди премиерата на 3 април.



Трейлърът с продължителност малко повече от минута не оставя никакво съмнение, че Furious 7 ще продължи високооктановите традиции на предишните серии, а каскадите ще надминат всичко заснемано досега. Сред най-екзотичните изпълнения очевидно ще бъде скок от небостъргач с първия арабски суперкар Lykan HyperSport.



Действието във Furious 7 се развива след събитията Fast and Furious: Tokyo Drift и смъртта на Хан. Срещу екипа на Браян О'Конър и Доминик Торето се изправя нов герой, изигран от Джейсън Стейтъм.



Седмата серия на "Бързи и яростни" е заснета в Лос Анджелис, Абу Даби и Токио. Филмът се завръща към самото начало на историята с незаконното състезание Race Wars в Ел Ей като в първия епизод.



Сцените, които не успя да заснеме покойният Пол Уокър, са завършени от братята му Кейълб и Коуди с помощта на компютърни ефекти. В отбора се завръщат Вин Дизел, Мишел Родригес, Дуейн Джонсън, Лудакрис, Тайрийз Гибсън и Джордана Брустър, а сред останалите звезди в лентата са модифициран Dodge Challenger, Subaru Impreza WRX STI, Ferrari 458 Italia, Bugatti Veyron, Audi R8 и много други.

 


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кобрата

    1 0 Отговор
    Супер, струва ми се, че ще е много интересно. Дано го пуснат и в кината на 3D.
  • 2 гост

    0 0 Отговор
    това не е трейлъра на SuperBow, влезте в imdb там го има
  • 3 Кобрата

    0 0 Отговор
    Но сега когато пуснат Fast and furious 7, винаги ще се сещам за Пол Уокър, макар че с братята му доста си приличат.