Last news in Fakti

30 Март, 2015 13:23 14 283 0

Коя е любимата ви екстремна каскада с коли от „Бързи и яростни“ ?

  • бързи и яростни-
  • игра-
  • награди

Добрият, лошия и колите – БЪРЗИ И ЯРОСТНИ 7 обещава още по-яростни коли - от 3 април в кината, IMAX и 4DX

Независимо дали са бързи или яростни, когато става дума за колите, използвани в поредицата, формулата е елементарна. Сценаристът и изпълнителен продуцент Крис Морган обобщава: „Колите в БЪРЗИ И ЯРОСТНИ са като конете във филмите за каубои или мечовете за самураите. Те са продължение на героите ни и олицетворяват тяхната самоличност. Опитваме се да поддържаме тази философия, но я освежаваме във всеки нов филм. Едно нещо е постоянно: Браян винаги кара бързата кола, а Дом – яростната.“
 
Всичко опира до координатора на колите Денис МакКарти, фен на високите скорости, който е превърнал най-голямата си страст в професия. Ветеранът се присъединява към семейството на БЪРЗИ И ЯРОСТНИ по време на снимките на „Токио дрифт“ и продължава да създава автомобилните бижута, които буквално движат високооктановия екшън, с който поредицата е най-добре позната. С БЪРЗИ И ЯРОСТНИ 7 МакКарти за пореден път доказва, че е единственият човек, който може да пресъздаде най-невероятните и трудни екшън сцени и да направи филма още по-зрелищно преживяване.
От самото начало на проекта, МакКарти е наясно, че колите трябва да отговарят на дълъг списък от изисквания, за да могат да изпълнят екшън сцените. От каскадата в планината, когато спасяват активиста, до офроуд колите в края на филма, с които Хобс, Шоу и Торето почти сриват улиците на Лос Анджелис. МакКарти и екипа му собственоръчно са ъпгрейднали повечето автомобили, за да отговарят на изискванията на сценария на Морган... същото се е случило и с екипа от каскадьори.
 
МакКарти прави по-бърза офроуд версия на довереника на Дом – Dodge Charger R/T от 1968 г., както и на колата на Лети – Dodge Challenger SRT 392 от 2015 г., Chevy Camaro Z/28 на Роман, Subaru WRXSTI на Браяни Jeep Rubicon X на Тай. Колите трябва да са достатъчно здрави, за да понесат редица каскади и да имат добавена сила за офроуд преживявания. Както казва Дом: „Този път не става дума само за бързина“.
 
Споделете коя е любимата ви екстремна каскада с коли от поредицата „Бързи и яростни“ в коментар под ТОЗИ ПОСТ (не в коментарите под статията) и трима от вас, изтеглени на случаен принцип, ще спечелят фенски награди от филма! Гледайте трейлъра на „Бързи и яростни 7“, за да не пропуснете новите каскади! Вашите отговори ще очакваме до 23:59 ч. на 03.04 – премиерния ден на „Бързи и яростни 7“. Победителите ще обявим на 04.04 в ... ч. – тук вие кажете как може да случи това с обявяването на победителите.



Свързани новини