Last news in Fakti

2 Април, 2015 11:45, обновена 2 Април, 2015 11:52 21 640 10

Автомобилните шеги на 1-ви април

  • 1 април-
  • ден на шегата

Москвич във Формула 1, Дюнермобил и лимузина с вградена оризоварка... зевзеците се вихрят и в автомобилната индустрия. Тази година производителите на коли отново не пропуснаха да се изгъбаркат с феновете за Деня на шегата. Ето някои от най-симпатичните хрумвания от вчера.



Mercedes-Benz осъществява мечтите на всеки шофьор на маршрутка.



Бусът Sprinter 63 S AMG е оборудван с 4.0-литров V-образен осемцилиндров битурбодвигател с мощност 503 к.с., спортна ауспухна система и занижено окачване.



Британското поделение на GM се е погрижило за всички таксиметрови шофьори, които имат навика да приключват тежкия работен ден в дюнерджийницата.



Във Vauxhall Vivaro Taxi Kebab хем да се возят клиенти, хем да се приготвят дюнери.



От Honda плащат данък на модата на селфитата. HR-V Selfie разполага с десет камери за снимане на автопортрети във всяка удобна секунда. Фотографиите могат да се качват в Instagram мигновено.



Audi A8 вече има специална версия за японския пазар, окичена с индекса 5.5. Цифрите обозначават "гохан" - японската дума за ориз.



На централната конзола между задните кресла има машина за варене на ориз.



Skoda предлага Fabia, която променя цвета си. Собственикът може да избира окраската на всеки панел от каросерията на модификацията ShadeChange.



Цветът се сменя от екрана на мултимедийната система. "Екстрата" струва само 670 евро.



В Nissan са се замислили за здравето на шишковците. Японската компания предлага функцията GYM за кросоувърите X-Trail и Qashqai. Със стартирането й се активира програма за сваляне на излишните килограми.



GYM изключва системата за автоматично паркиране, усилителя на волана, електрическите стъкла и увеличава съпротивлението на скоростния лост и педалите. Данните за сърдечния ритъм се записват в паметта на мултимедията.



BMW предлага протектор за зъби с формата на радиаторна решетка с култовите "бърбеци".



Така всеки собственик на баварка вече може да влиза в схватка със стил.



Изданието Racecar Engineering обяви, че Москвич се завръща във Формула 1. Автентичността на новината е подкрепена със снимка на новия болид по време на изпитания в аеродинамичен тунел.



Шеф на възродения отбор според публикацията е някой си Леня Голубков, а главен конструктор Микула Голубьов. Кой от членовете на тима е запечатан на тази снимка не се уточнява.



Приза за най-симпатична първоаприлска шега печели представителство на BMW в Окланд, Нова Зеландия.



Дилърският център подари чисто нова "единица" на жена, която повярвала в първоаприлска обява за безплатна замяна на стар автомобил за нов.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 mediator37

    1 0 Отговор
    БМВ са пичове !
  • 2 мнбж

    0 0 Отговор
    за нова зеландия не знам, ама последната примоция ако беше в щатите, съдът със сигурност щеше да й даде колата

    Коментиран от #3

  • 3 Даниел Генов

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "мнбж":

    Явно не си разбрал, те НАИСТИНА са й дали колата :) Първоначално не са имали планове да я подаряват, даже са наели охрана в случай, че голяма тълпа се струпа пред офиса им. Но имало малко "хванали се" на шегата и те решили все пак да подарят колата на жената, която е първата пристигнала в офиса на БМВ. Старата й кола ще бъде продадена с благотворителна цел. :) http://abcnews.go.com/Business/april-fools-day-bluff-lands-zealand-woman-bmw/story?id=30049790
  • 4 Роман Ценов

    0 0 Отговор
    Това па кой го измисли.
  • 5 само селяните карат TOYOTA

    2 0 Отговор
    все от бмв са най-близо до клиентите
  • 6 Бай хой

    0 0 Отговор
    Пак добре че е единичка че можеше да я прекарат и с половинка.
  • 7 ярослав станчев

    0 0 Отговор
    Абе,хайвани вие знаете ли,че Лада има кола готова за Група Б???
    И Москвич има същата кола!!!
    Ама то не е шега за 1-ви Април.Трябва малко да се чете.
    Обаче то четенето не силна страна на сегашната младеж.
    Не случайно Лада Самара ставаше за ралита.Справка,рали Албена!!!
    Айде,малки сте,писателите на статии,простено ви е ,ама почетете малко преди да пускате шегички.
  • 8 ЙОТО Джуниер

    0 0 Отговор
    Гн Станчев е прави е истина в началото на 70 те.години баща ми Йото с нивигатор Иван Тинев с Трабант 601 и ДВГ 46 коня биеха на затворен крьг на рали Зллатни пясьци всичкии на Аладжа манастир.Хубави години бяха.Емблемата на рали Златни пясьци е Поршето на Райер Алтенхаймер заради многото участия и победи и той постоянно воюваше с Атила Фериац и Анжей Ярушеевич.ЧРД на г-н Чубриков
  • 9 Аман

    0 0 Отговор
    Изби ли си комплексите, по-добре ли се чувстваш сега?
  • 10 Tino

    0 0 Отговор
    Аз не разбрах, тази екстра с цветовете на шкода истина ли е или шегичка ;dd