Last news in Fakti

18 Април, 2015 08:04 3 888 4

Ferrari 458 във филма "50 нюанса Liberty Walk"

  • ferarri-
  • 458-
  • liberty walk

Малко са фирмите, които имат смелостта да произвеждат външни аеродинамични подобрения за суперспортни автомобили. Причината е проста - много инженери са се постарали да ги затруднят. Една от тези, които имат смелостта да го направят и го правят доста явно, са японците от Liberty Walk.

Преди няколко години те шокираха света на тунинга с тяхното уникално алуминиево Murcielago. От тогава посягат на много спортни коли - Porsche 997, Nissan GT-R, BMW M3, M4, Lamborghini Huracan, Aventador и, разбира се, Ferarri с тяхното 458 Italia.

Вторият уникален участник в този проект е направен от Platinum Group, отговорни, примерно, за Lambo-то на Кание Уест, са производителят на джанти ADV.1. Този брутален разглобяем модел CS е произведение на изкуството с черните спици и лип от розово злато, а сивият на колата подпомага за контраста помежду им. Дизайнът напомня малко на джантите спортните модели на Alfa Romeo.

Има и други замесени в този проект - като производителя на изпускателни системи GT Haus/Meisterschaft, които са отговорни за това, че тази кола ще хвърля пламъци със сигурност. Всеки притежаващ подобна кола едва ли ще възрази относно пламъците.

Друг е въпросът, че при монтирането на раздутите калници и този огромен заден спойлер се налага намеса върху тялото на 458 Italia. Как ли звучи "Ще разрежем вашето Ferarri"? Но да оставим това настрана - 458 изглежда много брутално. Пакетът, дело на японеца Кейто Ватару, естествено е и на подобаваща цена от 30 500 долара, но при факта, че притежавате подобна кола, това не би трябвало да ви смути.

 

Научете повече за Ferrari 458 от ТУК


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 готина е

    0 0 Отговор
    Става да ходим до супера за мляко
  • 2 комшията

    0 0 Отговор
    Един приятел има същите джанти на Алфата

    Коментиран от #3

  • 3 съсед

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "комшията":

    Кажи му на твоя приятел да си дари Алфата за благотворителност, ама да си запази джантите... Може да си ги сложи на истинската колата, която си купи.
  • 4 алфист

    0 0 Отговор
    До долния пън №3.
    Ако си чувал каква е връзката между Алфа Ромео и Ферари може и да ти "светне" нещо умно в междуушното пространство за джантите и марката Алфа ромео.Като ти чета "бисерите" се съмнявам да можеш да мислиш въобще!