Last news in Fakti

26 Април, 2015 01:00, обновена 26 Април, 2015 10:41 26 887 20

Нова порция катастрофи от руския нет

  • катастрофи-
  • русия
Неведнъж сме ви показвали всевъзможни трагични, комични и какви ли не ситуации от пътищата на необятната Русия. Сега сме подбрали за вас поредната порция катастрофи, запечатана от изискуемите в Русия видеорегистратори.
 
Идеята ни е още веднъж всеки сам да преосмисли поведението си на пътя. Повечето ситуации са типични за руските, но и за нашенските пътни условия и ни дават нагледен пример за непредвидени ситуации, които в много от случаите могат да бъдат избегнати.
 
Бъдете внимателни на пътя.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Красо Зелето

    7 0 Отговор
    Сигурен съм, че ако навлязат видеорегистраторите и в България, няма да е по-добро положението, ако не е и по-зле.

    Коментиран от #6

  • 2 Бай Коста

    1 0 Отговор
    Някой знае ли колко струва такава камера? Бих си купил.

    Коментиран от #4

  • 3 гост

    1 0 Отговор
    Бай Коста напиши Видео регистратор в гоогле и ще ти излязат много страници има цени и всичко.Една 50-ка може да ти стъпи с доставката.
  • 4 миседниш накура

    0 2 Отговор

    До коментар #2 от "Бай Коста":

    моята е 80 лв без картата-чукни в гугъл за видеорегистратори и си избери каквато искаш
  • 5 миседниш накура

    2 1 Отговор
    миналата седмица в германия се бяха нанизали около десетина камиона,леки коли не броих и всичко това беше по нагорнище-най калпавите шофьори са немците,специално за мен
  • 6 Людмила ЗАХАЖАЕВА

    0 4 Отговор

    До коментар #1 от "Красо Зелето":

    РЪЗБИРА СЕ БУДЕ ПО- ЗЛЕ МНОГАКРАТНО!!! РУССИЯ ГОЛЯМА СТРАНА- НЕОБЯТНА, МИЛИОНИ ХОРА ТАМ ЖИВЯТ, НО ПОНЕЖЕ РУСНАК ПРИДИЛДИВ, УМЕН, ЧЕЛОВЕК И ПОЛЗУВА ВИДЕОРЕГИСТРИ. ВИИ В БЪЛГАРИЯ НЕ СТЕ ЧУВАЛИ ЗА ТАКИВА ТЕХНИКИ И ЗАТОВА СИ МИСЛИТИ, ЧЕ ПО-ДОБРЕ ОТ РУССИЯ, А ТОВА НЕ ВЯРНО. АЗ НЕ ШОФИРАМ, ВУЛЕВА ИМА РЕГИСТРАТОР В НЕЙНО БМВ И МИ ПОКАЗВАЛА ВСЯКАКВИ СИТУАЦИИ ОТ БОЛГАРСКИИ ДАРОГИ! ДРУГАРИ, НЕ СИ МИСЛЕТЕ, ЧЕ ПО- ДОБРИ ШОФЬОРИ СТЕ ОТ РУСНАК!

    Коментиран от #7, #8

  • 7 Газета Правда

    1 0 Отговор

    До коментар #6 от "Людмила ЗАХАЖАЕВА":

    Вы мадам наверно не поняли до конца смисл, чего хотел сказать Красо Зелето, он нигде не говорил что "ОТ БОЛГАРСКИИ ДАРОГИ! ДРУГАРИ, НЕ СИ МИСЛЕТЕ, ЧЕ ПО- ДОБРИ ШОФЬОРИ СТЕ ОТ РУСНАК!" и не надо так орать, а нажмите на клаве кнопку caps lock....Ладно ?
  • 8 199

    2 0 Отговор

    До коментар #6 от "Людмила ЗАХАЖАЕВА":

    стани ми гадже
  • 9 ОПРСТ

    1 0 Отговор
    Я стига-къде ще сравняваш шофирането в нашите градове и това в Русия!
    99% от хората тук спазват правилата и карат като европейци.Имаме един малък процент който обаче е бърз,но много рядко безрасъден!
    Процента в Русия е не повече от 80%- манталитет,не можеш го промени!Има много общо и с водката и начина и на приемане!
  • 10 ОПРСТ

    1 0 Отговор
    Я стига-къде ще сравняваш шофирането в нашите градове и това в Русия!
    99% от хората тук спазват правилата и карат като европейци.Имаме един малък процент който обаче е бърз,но много рядко безрасъден!
    Процента в Русия е не повече от 80%- манталитет,не можеш го промени!Има много общо и с водката и начина и на приемане!

    Коментиран от #12

  • 11 хахаха

    1 0 Отговор
    няма по тъпи водачи от руснаците.Любочка ,тези видеорегистри да не би да сте ги измислили в изостаналата си азиатска страна.Добре,че се заселихте тук,че да станете хора.Защо не се връщата в мизерията си.Десетки хиляди загиват в Россия всяка год.Тъпи водачи,алкохол и разбити пътища.Това е великата Россия.
  • 12 Драган

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "ОПРСТ":

    За да говориш за мизерия и изостаналост, ти изобщо не си виждал Русия! В градовете си е типична Европа, а изостаналост няма! Т.е. има го типичното разслоение на обществото- богати, среднобогати, но къде в Европа го няма?! Отделно - красота, паркове, архитектура, държавна заплата от минимум 600 долара на месец... И като се сетя за "прекрасната" България, в която панелките са си чисто и просто гето и си викам - "тръгнали сме да говорим за гадната Русия, още не сме си избърсали задниците!"

    Т.е., вярно е, че много се пие, колите се карат все едно за първи път, много се краде, пропилява и замита, но да сравняваш булгаристанските въшльовци с модерния руски човек е наивно! Не сме им на ниво нито като технологии, нито като техника, нито като икономика, нито като туризъм, нито като каквото се сетиш - ще кажеш "едно Сочи нищо не променя". Не, но там се проведе Олимпиада! Олимпиада в Русия, не в Слънчев бряг!

    Разбира се, има ги всякакви отрепки, изостанали села, цели обезлюдени райони, но като излезем тук извън града, нима не е същото?!

    Няма ли да е друго, ако и нашия стандарт позволяваше да си се кара нова кола през година-две, пък дори и Лада?!

    Коментиран от #18

  • 13 Чакала

    0 1 Отговор
    Тъпи са колкото и българите, все едно се вози в трамвая и не мисли за нищо. Изненадващо е обаче че в други балкански страни - Словакия, Чехия, Унгария и дори Румъния карат много по внимателно !

    Коментиран от #14

  • 14 Чакала

    0 0 Отговор

    До коментар #13 от "Чакала":

    Изках да кажа други бивши-социалистически
  • 15 бай Иван

    0 0 Отговор
    Най добрите! Самъе лучшеее!
  • 16 цжбьм

    0 0 Отговор
    една от сцените е от сащ, виждат се табели на английски и няма руски коли в ситуацията
  • 17 драгане драгане

    0 0 Отговор
    И ние сме ходили по Русията.За какви технологии ми говориш.,за каква промишленост.Ако не е нефта и газа да са умрели от глад.Без тези приходи не могат да се опрат на малка страна като Холандия ,която е нищожна по територия но с 1600 млр. БВП.Една Италия е по-мощна икономика.В Русия дори в градовете няма канализация и водопровод .Имах нещастието да живея в блок на 5 етажа със септични ями.Всяка седмица лайнярката беше да точи лайната.И какво ми сравняваш с България,въпреки че и тук за тях е рай.Няма по мизерна държава в Европа от Русия.Посочи ми ,ако знаеш .
  • 18 Дудук

    0 0 Отговор

    До коментар #12 от "Драган":

    Ахахах, в Русия имало хубава архитектура. Хахахах!

    Коментиран от #19

  • 19 Чакала

    0 0 Отговор

    До коментар #18 от "Дудук":

    Малко по-добра е от нашата. Но ако не бяха стъпили тука 44 г щяхме да сме перлата на балканите ! Който не вярва да види снимки от София 44 година или да пита дедо си. Като архитектурата е най-малкото, хората са били истински щастливи ! Всеки се е занимавал с някакъв занаят, хората са се развивали .......
  • 20 ккк

    0 0 Отговор
    Руснаците са по-глъмави и от нас.Можем да се гордеем ,че поне по глъмотия не сме първи.