Last news in Fakti

27 Април, 2015 11:48 10 685 15

Ново SUV от Škoda до края на годината

  • škoda-
  • snowman-
  • yeti

Плановете на Škoda да разшири моделната си гама с кросоувър, позициониран над Yeti, не са тайна. Единственото засега SUV на чехите се продава добре, но малкият багажник спира много потенциални купувачи, които търсят по-просторен семеен автомобил.

Според най-актуалните слухове Snowman, както най-вероятно ще се казва новата Škoda с повишена проходимост, ще бъде представен още до края на годината. Прототип на автомобила ще бъде показан наесен във Франкфурт, а серийната версия ще бъде готова за пазара през 2016-а.

Чехите явно кроят амбициозни планове за Snowman, защото моделът ще има две версии. Едната ще бъде традиционно SUV, а другата ще има по-спортна насоченост и със скосените задни колонки ще наподобява купе.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 преписвачи

    5 0 Отговор
    "Q-3" .........младоболеславско ;)

    Коментиран от #11

  • 2 оффф писна ми

    2 2 Отговор
    Офффф писна ми от тези ВАГ, един автомобил го продават под 100 имена и непрекъснато твърдят че е "нов модел", а то все едно и също, пълна тъпотия е това!
  • 3 само селяните карат TOYOTA

    1 3 Отговор
    шкода са най-мезерната марка добрече немците я купиха да стане кола

    Коментиран от #4

  • 4 Естребовски

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "само селяните карат TOYOTA":

    Прочети малко историята на Шкода.

    Коментиран от #7

  • 5 ваг бате

    2 0 Отговор
    Супер е! Много яко ФАУВЕ! След 5-6 години ще си я купя.
  • 6 ТТТТТТТ

    1 1 Отговор
    Почнаха да ги правят едни и същи--никаква индивидуалност....Просто налаганият образ на повечето коли е еднакъв и бързо омръзва.....
  • 7 Чавдар войвода

    3 0 Отговор

    До коментар #4 от "Естребовски":

    Марка с дълга история, но си е факт, че ако ВАГ не я беше купил, отдавна Шкода щеше да е спряла да съществува.
  • 8 ммммда

    4 0 Отговор
    хора си правят коли, продават ги, държавата печели, работниците печелят ... а тук някои се правят на разбирачи. както скоро някой беше писал - ние само чушкопеци и скари правим и голям го вадим.
  • 9 СИМ

    2 1 Отговор
    само бръм и минава отвсякъде
  • 10 яхууу

    1 0 Отговор
    Хубав трактор !
  • 11 Роман Ценов

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "преписвачи ":

    самата истина
  • 12 S Doichinov

    1 2 Отговор
    Не изглежда зле.Действително багажника на предишното йети и твърде малък и вероятно е част от причината да не е толкова популярно(продавано).
  • 13 Баш РАЗБИРАЧ

    2 0 Отговор
    Досега спорих с един приятел на тема руснаци..ама явно тук се е пренесла темата. Хубаво плюем, хубаво е,че имаме мнение , особенно критично.Но какво различно от чушкопеци правим !? Някой има ли идея какво е това автомобилостроене ? Един мой преподавател беше казал,че присъствието на завод за автомобили е показател за развитието на една държава. Та - колко завода за автомобили имаме ?! А сега - кой е загубеняка - Чехите с един признат от много хора автомобил, или ние - без нито един автомобил, и без нито един подобен завод, без нито един завод въобще който да има подобен капацитет, без сигурни доходи, без.... НИЩО ! Сега КОЙ Е ЗАГУБЕНЯКА !?
  • 14 киро

    1 1 Отговор
    "Разбирачо" - в кавички, разбира се - износът на България за автомобилната индустрия през 2014 надхвърля 1 милиард долара.
    Освен това има и завод, пък дори и само за сглобяване.
    Основното производство е на детайли и системи, които изнасяме и ако ти кажа за кои марки произвеждаме, бая ще се опулиш.

    Ама важното е да се ломотят глупости от хора, които хем нямат и понятие, хем и "разбирачи" се кръстили!
  • 15 Баш РАЗБИРАЧ пак

    0 2 Отговор
    ...чак пък да се опуля... не е тайна това. AUDI, MERCEDES..марки като марки. Но самият факт , че си нямаме поточна линия за сглобяване (недоразумението GREAT WALL не се брои . Това са единични бройки) е показателен колко ни е нестабилна икономиката. И защо след като толкова се хвалим какво сме дали на света, това не сме го дали от своите земи а от чужбина !? Значи интелигенцията не иска да има вземане-даване със Родината си , май излиза...Ама какво пречи да понаплюем малко хората които са с доказан по-висок стандарт ?С доказано производство... Иначе какви БУЛГАРИ сме я ! Помня, Алеко още го е споменал. :)