Last news in Fakti

23 Май, 2015 09:00 3 353 13

Лимитираната версия BMW 435i ZHP за тези, които обичат пистите

  • bmw-
  • 435i-
  • zhp-
  • m sport-
  • m performance
Лимитирана пистово ориентирана версия на 435i ще излезе в средата на юли месец. С означения ZHP тя ще наблегне на сцеплението, но въпреки това ще изглежда дискретно. Колата ще включва много M Performance части и детайли, като започнем от аеропакета и завършим с M Performance диференциал с ограничено приплъзване.

Мощността ще достигне 335 конски сили с 450Nm въртящ момент посредством нов софтуер на двигателя и M Performance всмукател. M Performance изпускателна система пък ще се грижи за по-добрия звук, а 435i има нужда от това. От изброените неща ускорението от 0 до 100 ще се подобри с 0.2 секунди. Пистовият пакет ще включва 18 цолови джанти в цвят Orbit grey, M Sport спирачки с 4-бутални предни апарати и 2-бутални задни и адаптивни M амортисьори.

От своя страна пък аеропакетът изработен от подсилена с въглеродни влакна композитна смес и ще включва тази масивна добавка на предната броня, лип спойлер на багажника и голям дифузьор. Само 100 броя от тази версия ще напуснат завода. За тези, които няма да успеят да се сдобият с подобна красота всички части, с които е оборудвана ще могат да бъдат поръчвани по отделно.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тенко

    1 0 Отговор
    На това моторът му прилича на 316 i :)
  • 2 бмвбмвбмвбмвбмв

    4 1 Отговор
    Сега,пак ще се започне БМВ е върха как няма по добра кола от БМВ.Как бмв е класа.Как бмв е мощна.Как бмв е красива.Е ТО БИВА ДА СИ ФЕН НА ДАДЕНА МАРКА АМА ЧАК ПЪК ТОЛКОВА ЗА ДА НЕ ПРИЗНАВАШ СЛАБОСТА НА БМВ СИ Е ЧИСТА ФОРМА НА ПЕТ НЕВРОНА В МОЗЪКА.ЗАБЕЛЕЖЕТЕ,че всички които карат БМВ от 1000 до 100000€ все тяхното БМВ е върха всичко друго е талаш за този тип хора.Виждаш някъф с БМВ и до него седи няква грозотия но той си мисли че е с най-хубавата кола и най-красивата жена.

    Нека сега се започне надъхването с БМВ и как ние неможем да си купим БМВ и т.н.

    Коментиран от #7

  • 3 dhcp

    4 0 Отговор
    Имам познат който до скоро караше бмв 316 94г. Като го питаш с какво ще отидем до еди къде си, той отговаряше "С БМВ-то". Продаде го и си купи ауди а3. Сега като му зададеш същия въпрос отговора му е "С колата" Странна работа са тия индивиди
  • 4 гост

    0 1 Отговор
    БМВ е върха
  • 5 Дошо

    1 0 Отговор
    Няма по добра кола от БМВ
  • 6 Бай Иван

    0 1 Отговор
    бмв е мощна. бмв е красива
  • 7 М52

    1 2 Отговор

    До коментар #2 от "бмвбмвбмвбмвбмв":

    Това че ти си виждал такива индивиди с БМВ-та не означава, че всички са такива. Простия пример съм аз. Карам старо Е36 и вътре в него обикновено се вози приятелката ми, но за разлика от тези които си виждал моята наистина е най-красивата жена. Относно колата - ами да, доста добре се държи на пътя, има хубава управляемост, завива доста по-добре от повечето коли, върти си гъза, когато го поискам от нея и вози прилично комфортно. Кажи ми защо да не харесвам такава кола и защо да карам някой голф или сивик, които са типично градски коли с недобра возия?

    Коментиран от #8

  • 8 Никой

    0 1 Отговор

    До коментар #7 от "М52":

    Много добре казано. За парите си бмв-тата предлагат много добра комбинация на всичко, което изброи. Просто са ориентирани към шофьора и освен ако не си имал не можеш да го разбереш. Другите нека си избиват комплексите, да говорят за жени и издухани 316ки, ама и един не написа нещо по статията. явно нямат какво да кажат Айде надсмивайте се над грозните жени, ако така оценявате и колите...мале мале
  • 9 Рунем Янев

    0 0 Отговор
    До коментар #7 от " М52":


    не можах та разбера за колата ли говориш или за приятелката
  • 10

    0 0 Отговор
    Не е лоша колата, но никога няма да ме развалнува колкото Алфа Ромео, Мазерати или Ферари.....
  • 11 omg

    0 0 Отговор
    Единственото което те вълнува в Алфа Ромео е кога ще излезне от сервиза.Другите не вярвам да си ги карал.

    Коментиран от #12

  • 12

    1 0 Отговор

    До коментар #11 от "omg":

    Tова че не си карал една кола не значи че не може да те вълнува, карам старо CLK в момента по стечение на обстоятелствата, БМВ-тата доста прилично надничат и те към сервиза, можеше да си спестиш баналния и повърхностен коментар, при първа възможност с удоволствие ще яхна една 159-ка, карай си БМВто дето на никой вече не прави впечатление.....
  • 13 BMW

    0 0 Отговор
    Mnogo nestabilna kola 6te e za putq.Sus sigurnost sofiora 6te katastrofirva nqkolko puti.Vupreki che karah m4 i ostanah mnogo vpe4atlen.Ot BMW SAMo 5-ta seriq i 6-ta ni6to drugo :))