25 Май, 2015 10:31 26 902 18

Снимаха новия голям всъдеход на Mercedes-Benz

  • mercedes-benz-
  • gls-
  • gl-
  • лос анджелис 2015

Наследникът на най-голямото SUV в гамата на Mercedes-Benz попадна в обективите на папараци по време на тестове в Щатите, съобщава сп. Car. GLS ще замени досегашния GL в рамките на плана за пълна реорганизация на моделната гама на немския производител.



На публикуваните снимки се вижда не само стандартната версия на всъдехода, а и наточеното изпълнение от AMG с по-агресивен аеродинамичен пакет, раздути калници и други джанти.



Иначе GLS няма да се различава особено от предшественика си. Изменения се забелязват в оформлението на радиаторната решетка, нови фарове и брони. Фотографите, заснели тестовите мулета, разказват, че материалите в интериора са още по-качествени, а мултимедийната система Comand е от ново поколение.



От Mercedes-Benz не съобщават никаква информация за GLS. Предполага се, че моделът ще бъде представен на автосалона в Лос Анджелис, който отваря врати на 20 ноември.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ХоЙо

    1 0 Отговор
    Няма да се учудя, ако утре го видя по улиците на България. Преди известно време, четох почти същата статия, със същите снимки, но на Ауди Q7 новото разбира се. Точно 3 дни след като видях снимки на маскировачното Ауди, го видях по улиците на Стара загора Странно нали :)

    Коментиран от #2, #11

  • 2 хмм

    0 1 Отговор

    До коментар #1 от "ХоЙо":

    нещо си сънувал..
  • 3 гости

    1 0 Отговор
    и това ще го видим до дни в България, преди седмица се прибрах от Турция, такива неща като мерцедес БМВ и ауди се виждат изключително рядко, дори си карат коли на по 20 и 30 години, най разпространени са рено и опелчета, а тека си залагаш панелката за да си купиш модерна кола за да разберат че не си беден, а ония турчуля са 30 години напред

    Коментиран от #9, #10

  • 4 Митьо

    0 0 Отговор
    Какво да се прави, като сме напредничава нация! Лошо ли е, че харесваме новите неща?
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Кобрата

    0 1 Отговор
    Така много не може да се види много добре, като го пуснат официално, тогава ще изказваме мнение...
  • 7 М Тайсън

    1 0 Отговор
    До година ще си я купя. Обещавам да ви пиша пак, когато я имам :)
  • 8 БаХуРа

    1 3 Отговор
    КенеФФФФ
  • 9 аз

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "гости":

    В Турско данъците са дебели за коли внос.За това карат рено,фиат,пежо и т.н.
  • 10 РеалисТ

    2 1 Отговор

    До коментар #3 от "гости":

    Българския манталитет е уником!
    За една лека кола или джип нашия Ганчо дърпа кредит или взима пари назаем от приятели и роднини за да се изфука пред народа;))
    Първо в нашата скапана страна нямаме пътища за тези скъпи возила!
    Второ на Ганчо му отива да кара Лада или Москвич с газова уредба.
    Или най-добре е каруца с една конска сила.
  • 11 маджо

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "ХоЙо":

    елате в силистра,има го вече жипу след 01.30 пред дискотеките
  • 12 205 GTI

    2 0 Отговор
    В истинския свят на 90% хората карат коли ,които са им по джоба ,само в нашата държавица на 90% се карат коли ,които не са ни по джоба.Въпрос на манталитет ,цървули нема,гайда иска!

    Коментиран от #13

  • 13 esd

    0 0 Отговор

    До коментар #12 от "205 GTI":

    Абе чак 90%... Има доста немски коли, ама повечето коли са стари строшени бараки. А дори и новите на по 2-3 годйни са пълни боклуци по тия пътища като се карат.
  • 14 Георги Алексиев

    0 0 Отговор
    братко да ти обясня нещо за турция : те нямат право на внос на кошници отвън имат право само на нови коли и коли които са си в турция . моито бмв х5 което тук струва 10 бона при тях е към 60000 лв . ако влизаш с кола с друга регистрация имаш право на престои до 6 месеца после колата трябва да напусне незабавно страната за 1 година
  • 15 Георги Алексиев

    0 0 Отговор
    колкото до мерцедеса да красив е . но за да го караш трябва да изкарваш много кинти но някои хора деиствително не го разбират че трябва да карат коли по джоба им пък били те и голф 2. при българина тои живее под наем кара кола за 100 бона на някакъв убииствен лизинг и ако му счупят джама тои ще го облепи с тиксо вместо да го смени и после така и ще го продаде ако изобщо успее да го изплати
  • 16 яни

    3 0 Отговор
    ''Всъдеход''??Тоя ковчег е чистокръвна шосейка.Тритонно г..но , което гори като слон и при 15см.сняг не може да откине.А по пресечен терен е също като автомобил с само предно.По-голямата маса и по-дългото междуосие,го прави ама супер непроходимо.Всъщност си даваш парите за голям,малко по-висок и по-скъп за подръжка семеен автомобил
  • 17 Милен

    0 0 Отговор
    Аман от разбирачи.Сигурно сте счупили доста от тези коли та се изказвате така компетентно :)
  • 18 Бхд БхД

    0 0 Отговор
    Те снимките са правени съзнателно от тестващите какви папараци.Най-новата S класа я видях още преди почти 3 години в Турция ако бях го снимал щях да изкарам някой лев