Last news in Fakti

30 Май, 2015 08:00 3 860 6

Хибридното Lamborghini Asterion се появи на Concorso d'Eleganza Vila d'Este

  • lambo-
  • lamborhini-
  • asterion-
  • hybrid-
  • villa d'este
За прототипа на Lamborghini моделът Asterion се говори от няколко години. Принципно повечето прототипи на Lamborghini са с много силно направо брутално присъствие, като започнем от Sesto Elemento примерно. Тук обаче случая е друг и става въпрос за хибридно задвижване и това не пречи на колата да изглежда адски добре. Събитието е провелото се преди уикенд Concorso d'Eleganza Vila d'Este на брега на езерото Como в Италия.

В името Asterion LPI 910-4 се съдържат и част от характеристиките на автомобила. Общата мощност на атмосферния 5.2 литров V10 задвижващ задните колела и два електромотора задвижващи предните е точно 910 конски сили. На изцяло електрически режим Asterion може да се движи с до 50 км в час. Минималният достигнат разход на хибрида е едва 4.2 литра на 100 км, но честно казано от подобна кола не се очаква да бъде карана по този начин.

Компанията на Miura на представянето не е случайна лесно се забелязва приликата в някои детайли. Единственото от, което може би страда колата е липсата на багажно пространство заради разпределението. При факта, че тя може да бъде причислена към GT класа това си е недостатък.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Shmeker

    2 0 Отговор
    Най-красивия конкурс, на най-красивото място и доста красиво ново Ламбо и Бентли. Мога да си го пускам цял ден.
  • 2 незнайко

    3 0 Отговор
    На красивото не може да се каже грозно. Италианците са факири в това отношение. Красота.

    Коментиран от #3

  • 3 Факира

    0 1 Отговор

    До коментар #2 от "незнайко":

    Обаче пък днешните българи са факири на грозното, така че сега ще започнат критики, некоя псувня, коментари за бедност и богатсво и други рожби на комунизъма
  • 4 само селяните карат TOYOTA

    1 2 Отговор
    все пак не е японска кошница или недай боже вренска кашаварница

    Коментиран от #6

  • 5 Shmeker

    0 0 Отговор
    То на тоя конкурс по принцип няма японско
  • 6 Стоян Стоянов

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "само селяните карат TOYOTA":

    какво е "вренска" ?!? Ааа - видях никнейм-а ти - ясно, ни ми обяснявай. ;)