Last news in Fakti

9 Юни, 2015 14:54 4 808 3

Duster става пикап с двойна кабина

  • dacia-
  • duster-
  • renault-
  • буенос айрес 2015

Renault потвърди слуховете, че бестселъра Duster ще се сдобие с версия пикап с два реда седалки. Премиерата на модела ще се състои на 18 юни на автосалона в Буенос Айрес.

Засега французите съобщават лаконично, че пикапът ще запази всичките достойнства на Duster, ще има пет пълноценни места и ще разполага с голям леген. От Renault не споделят никакви подробности за гамата от двигатели.



Duster вече има версия пикап, разработена от Dacia и каросерийното ателие Romturingia. Нейният тираж обаче бе ограничен на само 500 екземпляра. Двуместният товаро-пътнически Duster имаше леген с дължина 1.7 метра и товароносимост 450 кг.



За пикап на базата на френско-румънския кросоувър се заговори миналия месец, когато папараци фотографираха тестовото муле на колата. Тогава се появи информация, че автомобилът също ще бъде съвместна разработка на Dacia и Romturingia.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ббббб

    0 0 Отговор
    Не изглежда зле като цяло. Даже повече ми харесва от стандартният.
  • 2 Иван

    0 0 Отговор
    айде от кога го чакаме ! 10 години без наследник на дачия пикап
  • 3 Иван

    0 0 Отговор
    18-ти юни мина каква стана с пикапа ?