Last news in Fakti

11 Юни, 2015 15:22 4 553 11

Jetta помпа мускули

  • volkswagen-
  • jetta-
  • gli-
  • golf-
  • gti

Volkswagen представи наточена версия на Jetta. Триобемният вариант на Golf GTI получава редица подобрения в сравнение със стандартния седан и ще се предлага изключително на американския пазар.

Jetta GLI се различава лесно по новата радиаторна решетка, модифицираните брони, фаровете против мъгла, дифузьора и двата накрайника на ауспухната система. От Volkswagen са решили да спестят снимки на интериора, но според прес рилийза в оборудването ще влиза мултимедия MIB 2, седалки с електрически регулировки, панорамен покрив, камера за движение на заден ход и система за автоматично спиране.

Наточеният седан ще се оборудва с 2.0-литров четирицилиндров турбодвигател с мощност 220 к.с. и въртящ момент 280 Нм. Моторът ще работи в комплект с 6-степенна механична скоростна кутия или роботизирана трансмисия DSG с два съединителя и същия брой предавки.

Продажбите на Jetta GLI в Щатите ще започнат през август. Цените все още не са обявени официално, но по непотвърдена информация наточеният седан ще струва около $28 000.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 GHOST

    0 0 Отговор
    Сигурно ще е добро за каране
  • 2 не струваш

    0 0 Отговор
    Защо ще бъде с тая ДСГ кутия?? Другите им модели вече са с като на БМВ - ЗФ... ДСГ е пълен боклук, ама поне от боклука става нещо, ми от т'ва к'во ще стане??
  • 3 FFF

    0 1 Отговор
    Тия VAG вече тотално се о.ират.... То вече не може да го разбереш Ауди ли е, ФВ ли е, Шкода ли е .... Аре кажете ми сега тая "Джета" по какво се различава от А4 ??? Стоповече са АБСОЛЮТНО същите... Тва определено руши имиджа на Ауди. Не може марка която се води ПРЕМИУМ да пуска същите модели като бюджетни марки - Фолксваген, Сеат, Шкода. То какъв е смисъла да буташ толкова пари за Ауди, като ако им махнеш емблемата никой няма да познае какъв ВАГ караш ?

    Коментиран от #6

  • 4 FFF

    0 0 Отговор
    Един тест - скрийте с пръст емблемата на Фолксваген на втората снимка и ми кажете - НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ АУДИ ???

    Коментиран от #9

  • 5

    0 0 Отговор
    Изглежда много по-добре от Голф...
  • 6

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "FFF":

    Стоповете приличат на тия на А4, но като цяло има големи разлики в пропорциите, но трябва да имаш набито око да ги забележиш.
  • 7 опс

    0 0 Отговор
    Отново всичко еднакво, дори и стоповете.
    Не ми трябва набито око, колата е еднаква с А4.
    Ваг-.ните пак се изложиха, то кво ли да очакваш от ваг-.на.
    Освен лигавене!

    Коментиран от #10

  • 8 гост

    0 0 Отговор
    Еднакво, но струва по-малко от една годишна заплата на средния американец.
    Напълно достъпна цена, а със сигурност и ще върви добре, не повече от 7сек за ускорението до 100.
  • 9 егати мамата

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "FFF":

    Пробвах и наистина се получи..!
  • 10

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "опс":

    По скоро на Ауди А3 седан прилича
  • 11 здравия разум

    0 0 Отговор
    Впечатленията ми от последните модели на VW (Seat и Skoda) са следните: изумително евтин външен вид, возията е характерна за марката, т.е. неконфортна и твърда (не съм сигурен, че имат амортисьори), по-евтина пластмаса от тази по детайлите в интериора не съм виждал и в магазина по левче! Иначе колите са си супер гаранцията покрива единствено блокаж на мотора (на самият мотор), на 50 хил. км. фабричните ремъци се късат, но тъй като не влизат в гаранцията се оправяй сам, там където те остави.
    Както е доказано исторически - няма немска машина, която не се е провалила в своето предназначение, факт. Все пак нация от фермери и дърводелци да произвежда машини, си е абсолютно сбъркана работа!