Last news in Fakti

30 Юни, 2015 19:00 4 000 6

Впечатляващото Ferrari F12 TRS на живо

  • ferrari f12 trs-
  • ferrari cavalcade-
  • testa rossa
Ако искате да направите впечатление и имате няколко милиона в излишък това Ferrari F12 TRS е един перфектен начин да го постигнете. TRS е съкращение от Testa Rossa и това е препратка към модела 250 от 57-ма година, на който напомня. Построено на базата на F12 от оригинала не е останало много, единствено фаровете напомнят за него. Всичките външни детайли са заменени с нови произведени от композитни материали.
 
Отговорни за проекта са направлението Ferrari Special Projects, които са създали много уникални автомобили между, които е и Ferrari P4/5 в пистова и улична версия за Джеймс Гликенхаус. Новият капак открива гледка към ръчно сглобения V12 двигател произвеждащ 740 конски сили. В задната част е най-крайната промяна с този впечатляващ дифузьор.
 
Първата поява на този уникат бе в началото на 2014-та година и от тогава той бе показан на много изложения и събития, но някак си остана извън "светлините на прожекторите". Видеото е заснето на сбирката Ferrari Cavalcade 2015 провеждаща се в Рим, Италия.

Подробна техническа информация за моделите на Ферари - ВИЖ


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Име:

    1 0 Отговор
    Като голям фен на Ферари, смея да кажа че това е най-грозното ферари за всички времена. Отзад е отврат.
    Да чуем сега поуките от баснята за лисицата и гроздето, няколко коментара насочени към бедните българи посмели да кажат, че нещо не им харесва. Например бугатито от съседната статия...

    Коментиран от #3

  • 2 МИСЪЛ

    0 0 Отговор
    Честно казано на мен много ми харесва. Даже още-повече от
    ла ферари.
  • 3 Лисицата

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Име:":

    Проблемът ти е, че само говориш, а нищо не правиш!
    А за лисицата и гроздето, то си е ясно, никога такъв като тебе дори чисто нов Гоуф няма да притежава, та камо ли Ферари!
  • 4 Кобрата

    1 0 Отговор
    Testa Rossa-та e уникална евала много мощна и красива машина, само за ценители!
  • 5 Име:

    1 0 Отговор
    Погледни му дифузьора!
    Милярди да имах нямаше да го искам нито това ферари, нито чисто новия голф!
  • 6

    0 0 Отговор
    Предпочитам старото червено Фери на края на клипа, много по-красиво е.....