Last news in Fakti

4 Юли, 2015 01:00 8 871 18

Mercedes загатна за нов спортист

  • mercedes-
  • c63-
  • amg-
  • gt-
  • black series
От AMG загатнаха, че "идва нещо бързо" в това кратко видео. За сега германския производител ни дава само насока за звука на идващата премиера, която най-вероятно ще се състой есента. Два са най-възможните варианти или става въпрос за новото C 63 AMG coupe или това е по-мощна black series версия на първия автомобил под името AMG - GT. Звука повече наподобява новия 4.0 литров V8 би турбо, отколкото атмосферния двигател идващ от SLS. При седана C 63 мощността варира от 469 конски сили за стандартния до 503 при по-мощната S версия. От Mercedes може и да ни зарадват първо с black series версия на купето, което в предишния си вариант бе изключително.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 колио сивика

    0 5 Отговор
    Шъ го разпоря със сивика!
    За 20 000лв. турбина, кулер. контролер и окачване със спирачки брембо съм го разкостил, тоя напудрен смешник!Шъ му взема сто и четвърт миля и шъ плачи, шъ плачи.Е.ати балъка има на тоя свят.

    Коментиран от #4, #8, #9

  • 2 Иван Господинов

    5 0 Отговор
    Когато Мерцедес загатват за нещо другите сънуват кошмари
  • 3 тошибиян

    0 3 Отговор
    При седана C 63 мощността варира от 469 конски сили за стандартния до 503 при по-мощната S версия.

    само да вметна 4е тез 4 кони няма да се усетят изобщо...какво му е по мощното?поредния дарак на мерцедес

    Коментиран от #6

  • 4

    4 1 Отговор

    До коментар #1 от "колио сивика":

    Коки, намали малко стимулантите брат.......
  • 5 Spewn1

    3 0 Отговор
    Мерцедес значи стил, лукс и класа, а не шумен таралясник, направен с части от всички краища на света. Който се е качвал и употребявал такъв автомобил знае за какво говоря.
  • 6 Турбото

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "тошибиян":

    Не 4 а 34 , те инжинерите от АМГ по добре от теб ги разбират тези работи.
  • 7 разбирача

    0 4 Отговор
    то в спортните им колички не може да се побере голям мъж ... много е тясно... направени за джудженца понеже те по-богатите са именно НИСКИ хорица:) скатаване от материали тамън им е на мерджана - по'ече печалба... другите марки със спортистите си са същите л .на! кола със задно не е кола... кола с автоматики не е кола... кола с мно' коне е за комплексари, а същото важи и за голямата цена:) никъде на нормални места по света, в нормални държави не карат подобни коли! само в оръфана "страна" кат' бълхария няк'ви бълхи скачат и се прескачат и се поебват едни други, и се комплексират едни други:) гледат да изпъкнат хаха пф с к'во изпъквате бе? с тъпотата си и с т'ва, че сте престъпници... в кан, монако, маями, баварска област и още няколко разни такива кретенски места може да се наблюдават малоумни гледки... ама на нормални местенца се наблюдават: френски нови колици, корейски нови колици, японски и да ти е кеф да ги гледаш... с кеф да гледаш и хората дето ги карат... едни благи такива красиви и добри! хората не се правят на "голямата работа", а тук сте невероятни КОМПЛЕКСАРИ!!! смешно е, казвам ви го най-приятелски! вразумете се! колата та колата хаха тя няма да ви направи човек!

    Коментиран от #12, #13, #16

  • 8 Гост

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "колио сивика":

    Дрогата и алкохола на никой не прощава......
  • 9 Кобрата

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "колио сивика":

    ако това е по-мощна версия на Mercedes AMG-GT, твоята Honda ще се разглоби, гарантирам ти го...
    Пък и с какъвто и Mercedes да тръгнеш да се състезаваш само дето ще си разглобиш Сивика и ще те търсят в някоя канавка
  • 10 БМВ

    1 0 Отговор
    Ти нормален ли си бе ? ХАХАХХААА.. Хората карат такива нови защото не могат да си позволят да поддържат и зареждат такъв звяр. Айде да пообиколиме малко Европа и да питаме хората дали ако имат пари щяха да са с евтини коли ? Просто това са коли за хора с пари, не за работници. Другите карат или евтини или базови мерцедеси, БМВ, ауди, най-евтините версии. Колата няма да те направи човек, а ще ти направи кеф ! А такива като тебе изобщо нямат работа да пишат тука, ходи в някой женски форум.

    Тошибиян Първо разбирачо инженер, разликата не е само в 34те коня, и второ това сигурно е половината мощност на твоята кола заводско и цялата останала, защото е много стара.
  • 11 AMG

    0 0 Отговор
    Няма как да е 6222 куб. см като SLS, защото при GT е 3982 куб. см работния обем с турбини, както в прочем е и при C63 & C63 S. Не бил, "атмосферния двигател идващ от SLS". Не пишете глупости. Този двигател го пенсионираха...
  • 12 kirqki

    2 0 Отговор

    До коментар #7 от "разбирача":

    Абе братчед ти нормален ли си къв си. Тоз коментар изобщо трябва да те е срам да го пишеш бе . Това че ти нямаш пари да караш такава кола не трябва да плюеш хората с пари. Постигнали са ги както могат и не е твоя работа да им държиш сметка как са го направили важното е че ги имат. Пък ти си карай тъпия френски таралясник и не давай акъл на хората какви коли да карат. И не е само на тези места които изброи а в още много други карат бързи коли. Като не ти харесва звука на колата недей хейтва аман от тъпи коментари като твоя. Всички дето имали пари били бандюги. А ти като си много правилен и не си бандюга си стой на село и си смучи пръстите. Аман от такива като тебе дет дава акъл.
  • 13 Кобрата

    1 0 Отговор

    До коментар #7 от "разбирача":

    Първо се ограмоти и тогава пиши. Специално за задното предаване мога да ти кажа, че първо са измислени коли със задно предаване и след това е излязло предното, като по-евтина алтернатива. А относно мощността и скоростната кутия, всеки сам избира кое му е по джоба и кое да си купи, ти не си човекът който ще дава оценка. Който има повече пари и е ценител на лукса и ревът на мощните двигатели, естествено, че ще избере двигател поне с 300-400 коня и скоростна кутия с два съединителя и лостчета (пера) за смяна на скоростите. А такива сиромаси като теб, само ще си плюят по форумите и ще си карат Ладичките с по 4 предавки и мек съединител и само ще злобеят и завиждат. Това е!
  • 14 Васик Атанасова

    0 0 Отговор
    МЕДУНЧО Е СЛАДЪК. БИХ СЕ ПОВОЗИЛА АКО ИМА ЖЕЛАЕЩ ДА МЕ ПОВОЗИ
  • 15 комплексар

    0 0 Отговор
    "комплексари" ако трабва да сме точни ти си комплексар и злобееш още малко ще се н@@к@6 от злоба. Знам че злобее6 6тото никога няма да можеш да си позволиш такава кола, само може да я гледаш на картинка и да злобееш. Карай гоуфото на 25 години на газ и млъквай
  • 16 бончук

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "разбирача":

    Боже , колко мъка има о този свят....
  • 17 бончук

    0 0 Отговор
    ''по''
  • 18 Дошо

    0 0 Отговор
    Колкото и бърза кола да караш все някога ще те изпревари, някой тунингован CIVIC