Last news in Fakti

4 Юли, 2015 08:00 2 849 0

McLaren 650S претворен от FAB Design

  • fab design-
  • mclaren-
  • 650s-
  • tuning
FAB Design известни с нестандартните си проекти претвориха и McLaren 650S и това е крайния резултат. Подобренията естествено не са само външни, а засягат и мощността. За повишаването и те са монтирали на автомобила нова изпускателна система, с която са постигнали много добър резултат от 50 конски сили и 45Nm въртящ момент. Така 3.8 литровия V8 би турбо вече разполага със 700 конски сили и 722Nm, като това означава ускорение от 0 до 100 за 2.8 секунди и още 4.9 секунди до 200 км/ч.

Повечето детайли на колата са с нов дизайн и това включва нова предна и задна броня, калници, врати, карбонов таван с въздухозаборник и антикрило. Завършеният вид на автомобила идва от тези нови широки 20 цолови джанти. Ако бъдем честни задната част на 650S е малко претруфена, откъм малки детайли и не се връзва особено с овалния дизайн на McLaren, но отпред и отстрани колата изглежда по-брутално.
 
 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА