Last news in Fakti

5 Юли, 2015 08:00 3 606 5

Пуснаха Subaru BRZ tS STI, но само за Япония

  • subaru-
  • brz ts sti-
  • japan-
  • brembo
Купето на Subaru - BRZ получи обработка от STI, но само за Япония, като подобрения по мощността отсъстват. Всъщност много спортни автомобили получават лимитирани версии ограничени само за вътрешния пазар наименуван от феновете, като JDM. Естествено BRZ е получило много други подобрения, с които да заслужи значката STI.
Промяната започва с тези ковани алуминиеви 18 цолови джанти обути в гуми Michelin Pilot Super Sport с размер 225/40. Окачването също е променено в четирите краища и размера на полуоските е увеличен, за да няма проблем с натоварването, което се очаква да поеме. Системата за контрол на стабилността е с нов режим, а за спиране вече се грижат типичните за STI моделите спирачки Brembo.
Има и козметични промени, като започнем от предната броня на, която е монтиран по-издаден нож. Обновени са и праговете, дифузьора и лип спойлера на багажника. За контраст огледалата, козметичните отвори на калниците и антената във формата на перка за получили черен цвят. Главната промяна за вътрешната част са новите Recaro седалки облечени в черна кожа и Алкантара, както и значките STI по по-важните за шофьора елементи, като скоростния лост, волана и старт бутона.
Тези, които имат късмета да се сдобият с Subaru BRZ tS STI ще имат опция от четири основни цвята Sunrise Yellow, WR Blue Pearl, Crystal White Pearl и Crystal Black Silica. Очаквания турбо боксеров двигател изглежда няма да успее да зарадва феновете на модела и марката. Производството е ограничено до 300 броя и скоростната кутия моге да бъде ръчна или автоматична.

Подробни технически характеристики за стандартното Subaru BRZ  - ВИЖ

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1

    2 0 Отговор
  • 2 сссс

    2 0 Отговор
    браво на японците уважавам ги затва че най вкусното и сладкото го оставят за себе си а не като руснаците навремето пък и сега хубавите и напомпани лади на запад а скромните и по простите за вътрешния пазар колко трябва да не уважажаш собствения си народ че да прайш така...
  • 3 само селяните карат нисан

    0 1 Отговор
    САМО БМВ Е НОМЕР ЕДНО БРЕ ХОРА

    Коментиран от #4

  • 4

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "само селяните карат нисан":

    Надявам се, че се шегуваш.......
  • 5 Някой

    1 0 Отговор
    Супер е Субито, просто стандарт...