Last news in Fakti

5 Юли, 2015 09:00 3 309 3

Решения от ASPEC за Maserati Ghibli

  • aspec-
  • maserati ghibli-
  • tuning
Новият малък седан на Maserati - Ghibli, който влиза в много тежък, като конкуренция клас не е обект от голямо значение за тунинг фирмите, но това не значи, че няма предложения за придаване на идентичност. Компании, като WALD и Novitec предлагат тунинг пакети, но този пакет, който ще ви представим идва от страната на изгряващото слънце и е наречен ASPEC PPM500 и изглежда стилно.
Аеродинамичният пакет, изработен от въглеродни влакна включва нова предна броня, решетка, прагове, задна броня с нов по-голям дифузьор и голям лип спойлер на багажника. Естествено, като всеки подобен пакет и тук джантите са нови с по-голям размер и ширина. Монтирана е и нова спортна изпускателна система, а нейните звукови възможности може да видим в клипа.

От името PPM500 може и да извлечем стойността на мощността, която в оригинален вариант е 410 конски сили идващи от 3 литровия би турбо двигател. С тези стойности Ghibli ще може да достига от място до 100 км/ч за 4.5 секунди. След промените в мощността са монтирани и нови спирачки с двукомпонентни дискове и шестбутални апарати отпред и четирибутални отзад. 

Подробни технически характеристики за стандартното Maserati Ghibli , вижте ТУК


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1

    1 0 Отговор
    Прекрасна......
  • 2 Korektor

    0 0 Отговор
    Тва ако е "малък седан". Малка лимузина може и да е, но малък седан, не мисля. Звуковите възможности аз не ги видях в клипа, но успях да ги чуя, уважавайки все пак труда ви, скъпи авторе, а иначе колата е прекрасна, в оригиналния и вид съм я докосвал, затова и знам че далеч не е малка!
  • 3 копеле

    0 0 Отговор
    Страхотна.......