Last news in Fakti

12 Юли, 2015 08:00 3 853 1

Метална Toyota GT 86 от Kuhl Racing и Artis

  • kuhl racing-
  • artis-
  • tuning-
  • japan-
  • тунинг
Японците имат една черта, на която целия свят се възхищава и това е, че когато те харесат неща отдадеността им постепенно го превръща в ритуал. Така се случва и с автомобилите, независимо от каква марка и модел са те и тази Toyota GT86 го доказва. Това, което виждате не е метал, а боя и за постигането на този ефект от Artis са отделили над цели 100 часа за целта.
Освен тях другите тунери, които участват в проекта са Kuhl Racing и аеропакетът, който е монтиран на колата е тяхно дело. Този масивен спойлер със стойки тип "лебед" също е тяхно производство. След тези подобрения на колата е монтиран редкия турбо кит от Blitz и титаниева изпускателна система, която наистина събира погледите.
Старателното полагане на толкова метри тънка лента, с която да бъде постигнат този 3D ефект буди възхищение. С лека ирония е сложен и един надпис "Допустимо е да правим грешки". Не можем да си кривим душата, въпреки всичките подобрения тази GT86 е трудна за възприемане.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Toko

    0 0 Отговор
    Егати субаруто!