Last news in Fakti

25 Юли, 2015 08:00 4 489 0

ABT "посегна" и на Audi S3 седан

  • audi s3-
  • sedan-
  • abt-
  • tuning-
  • тунинг
Дълго време компактният модел на Audi - A3 бе предлаган само във версиите хечбек и спортсбек. Отскоро гамата е допълнена, като вече включва кабрио и седан. И като говорим за седан това е спортната му версия S3, която разполага с 300 конски сили доставяни от 2.0 литров турбо двигател изпращани към четирите колела. Веднага можем да се сетим за някой конкурент с подобни характеристики, като Mercedes A 45 AMG, който наскоро получи повишение на мощността от 360 на 381 конски сили.

Естествено ще възникне и въпросът защо сравняваме S3 с A 45, отговора се крие в това, че ABT са се намесили и сега седанът разполага с точно 400 конски сили. Те превръщат колата в една наистина сериозна машина, като преди подобренията стандартното ускорение е отнемало 4.9 секунди от място до 100 км/ч. По традиция ABT са подходили семпло към външния вид на колата, като новите елементи са джантите, решетката на предната броня и новите широки черни накрайници на изпускателната система.

Подробни технически характеристики за Ауди S3 седан , вижте ТУК


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА