28 Юли, 2015 08:00 4 573 5

Лондон се кани да забрани рева на двигателите

  • london-
  • supercars
Лондон се готви да криминализира ревът от двигателите на суперавтомобилите. Едва ли това е едно от най-важните неща, които трябва да се промени в европейския мегаполис, но явно консервативния нрав е взел превес. Наистина клипчетата в youtube на ревящи баснословно скъпи коли са хиляди и буквално през ден изкача ново видео.
Бърз поглед над номерата на автомобилите разкрива от къде идват. Повечето са притежание на младежи от близкия изток, които буквално си докарват колите за лятната ваканция. Според властите ревът на двигателите, високата музика и рязкото ускорение се отразяват върху качеството на живот на местните жители.
При варианта, че законът стане факт и още няколко неща ще се причислят за нелегални, като това голяма група автомобили да се движат в конвой, оставянето на включен двигател при спряла кола и безпричинното свирене с клаксон. Ако вземем предвид това, че например на скоро Koenigsegg One:1 наруши звуковия лимит на Spa-Francorchamps и повечето писти по Европа и света имат звукови нива, които се спазват стриктно, тогава идеята на лондончани за рестрикция на "перченето" не изглежда странна.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кофти

    0 0 Отговор
    Цялата Англия стана Араб.

    Коментиран от #2

  • 2 656

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "кофти":

    И лека полека ще я превземат както и Европа
  • 3 1231

    0 0 Отговор
    Научете кога се пише пълен и кога кратък член и тогава пишете статии!
  • 4 Vasik Atanasova

    0 0 Отговор
    СТИГА СТЕ ЗАВИЖДАЛИ
  • 5 ннн

    0 0 Отговор
    в Южна Корея отдавна е забранено и точно по тая причина новия модел Шевролет Корвет не се продава в Корея :)