28 Юли, 2015 09:00 5 804 39

Следващото Audi A7 ще бъде по-безлично

  • audi a7-
  • дизайн
Едно от най-красивите Audi-та от новата ера се готви да направи радикална маневра. В началото, когато моделът A7 излезе на бял свят, се прие противоречиво, но с времето то завладя адски много хора. Смесицата от лимузина, хечбек и комби бе превърната от дизайнерите в нещо впечатляващо и различно. Според медията Car and Driver автомобилният производител е споделил, че собствениците на модела имат проблем с радикалната задна част на A7.
Ако това наистина се случи една малко по-уникална кола ще се превърне в поредния пълнеж между класовете. Естествено, за да отговаря на модерното лице на марката лимузината ще бъде обзаведена с най-модерните екстри и системи, като мултимедийната MMI и HUD хедъп дисплея. При двигателите се очаква 2.0 литровият турбо двигател да получи електрическа помощ от 74 конски сили и така общата мощност да достигне 326 конски сили. При по-спортните варианти, като S7 и RS7 мощността се очаква да бъде съответно около 500 конски сили от 3.0 литровия V6 битурбо и 575 конски сили при флагмана от 4.0 литровия V8 битурбо, който се помещава в повечето RS версии.
 

Подробни технически характеристики за сегашното А7 , вижте  ТУК


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Румен Янев

    2 6 Отговор
    Тя такава си им е линията на развитие - все по-безлични!А пък това прилича отзад на шкода рапид от миналия век

    Коментиран от #2

  • 2 Ех

    8 2 Отговор

    До коментар #1 от "Румен Янев":

    Ех Румене, Румене, ако притежаваше чисто нова такава А7 едва ли щеше да ги ръсиш такива глупости, ама нали трябва всичко да критикуваме, без дори да имаме финансовата възможност и гумите на тази кола да купим.............Тъжно и жалко, наистина!

    Коментиран от #3

  • 3 Румен Янев

    1 5 Отговор

    До коментар #2 от "Ех":

    Лелеее приятел какво се засягаш толкова?Не съм писал аз статията!Сърди се на Ангелчо!А относно мен - не бих вложил толкова пари точно в този модел...Въпрос на гледна точка!!! Поздрави и успешен ден !!!

    Коментиран от #4

  • 4 миседниш накура

    2 5 Отговор

    До коментар #3 от "Румен Янев":

    прав си Румене,и аз не бих вкарал пари в ауди-просто не ми харесват колите на ВАГ,а и никой не е длъжен да харесва коли които други харесват
  • 5 мм84

    1 5 Отговор
    Само едно не разбрах това на снимката новия или стария модел е ...
    За всеки влак си има пътници, но ако това е новия модел, не знам как биха стимулирали хората да го закупят при положение, че настоящия е почти същия.
  • 6 мм84

    0 4 Отговор
    Само едно не разбрах това на снимката новия или стария модел е ...
    За всеки влак си има пътници, но ако това е новия модел, не знам как биха стимулирали хората да го закупят при положение, че настоящия е почти същия.
  • 7 гост 1

    7 2 Отговор
    За информация само, това е фейслифта на настоящата А7-ца ! А на ........... по на долу....ехооо, не сте дорасли още за да карате и оцените едно Ауди ! А дотогава карайте си 20 годишните БМ 3-ки и изпращялите стари японки, корейки, индийки и тем подобни и се фукайте пред тъпите кифли за самочувствие !
  • 8 мм84

    1 4 Отговор
    До Гост 1:
    Колега, много се палиш. Май ти не си дорасъл да оценяваш автомобилите и не само, като гледам меко казано, слеският ти стил на писане. Човек ще каже , че си акционер в Ауди. Не карам нито 20 годишна тройка, нито стар японски автомобил, да не кажа не ти влиза в работата какво карам, но съм сигурен, че е доста по-добра машина от 15 годишната ти раздрънкана А4-ка нов внос дето баба я е карала и това за теб е върха на сладоледа. Споделих мнение , че ако това е новия модел, както е описано в статията ще се наложат трудно над конкуренция.

    Коментиран от #32

  • 9 Стоян Стоянов

    3 4 Отговор
    е значи следват си вътрешно-фирмената политика: всеки следващ модел по-безличен!

    Коментиран от #15

  • 10 Гост

    2 4 Отговор
    Стига бе,още по-безлично Ауди!??!!@№@
    Нима е възможно????
    Трябва да си много добър дизайнер,за да направиш от може би най-безличната марка в света,нещо още по-безлично.
  • 11 Vasik Atanasova

    4 2 Отговор
    НЯМА БЕЗЛИЧНО ААААУДИ
  • 12 Vasik Atanasova

    4 1 Отговор
    ЗАЩО ТРЯБВА ДА СЕ ПРОМЕНЯ НЕЩО КОЕТО Е ВЪРХА НА СЛАДОЛЕДА

    Коментиран от #13

  • 13 Румен Янев

    0 4 Отговор

    До коментар #12 от "Vasik Atanasova":

    Коментарите ти са точно такива като политиката на аЛуди!!!Бозави безлични и дори смешни!!!И отгоре на всичко не пиши с главни букви защото във виртуалното общуване е крещене а то е недопустимо!!!!Но какво съм седнал и аз да говоря с човек фен на марка на която емблемата е 2 кенефа....то все едно да спориш с радиото!!!!
  • 14 BENZ

    2 4 Отговор
    Nemskite avtomobili kato cqlo ne sa krasivi , Audi ne pravi izkly4enie ot tova pravilo , Merc i Bmw su6to sa bezli4ni i ednotipni . Trudno mogat da dogonqt Francuzite i Italqncite dori i Qponcite drupnaha . V kraina smetka 6tom ima krasivi avtomobili na putq trqbva da ima i grozni ...
  • 15 Румен Янев

    0 4 Отговор

    До коментар #9 от "Стоян Стоянов":

  • 16 BRABUS

    4 1 Отговор
    Това е фейслифт.Като при всички марки- козметични промени(брони ,фарове и т.н) Кое не ви харесва?! Най -вероятно това,че ще можете да си го купите нов внос на 100хил.км. 2030 год?

    Коментиран от #17, #18

  • 17 Румен Янев

    0 5 Отговор

    До коментар #16 от "BRABUS":

    2030 - та година 90% ако не и повече ще бъдат електрички така че този маслояд с 16 носача отпред и пластмасова водна помпа ще бъде в музея на недоразуменията!!!Какво толкова се кефите на скеканата задници и липса на функционалност!!!До колонката на предната врата е ОК но назад е пълна идиотия!!!Е....да-светят едни китайски лентички отзад и българина изпада в несвяст!!!По-сплескана и смотана форма дори и руснаците не могат да сътворят а и съм сигурен че китайците няма да направят реплика на този срам за пътя!!!

    Коментиран от #26, #35

  • 18 Румен Янев

    1 5 Отговор

    До коментар #16 от "BRABUS":

    С две думи да обобщя! АЛуди надмина по комплексарщина БМВ !!!Честито!!!Съдя по минусите!!!Всеки втори м...л в аЛуди особено А4 много им харесва щото си е "шукар" и в маалата особено с надуто на макс NEO е недостижим!!!Чалга се лее...чаве денси на широко...предница тропа в ритъма на Софито...какво да искаш от живота???А на магистралата задължително у левата лента с фарове на дълги и очила за 8 лева на диадема ...за NEO-то казах вече и .....пай сееееее !!!!Ужас!!!!

    Коментиран от #19, #23

  • 19 бончук

    2 1 Отговор

    До коментар #18 от "Румен Янев":

    Приятел много си зле,отиди на специалист да те прегледа.Пиша ти съвсем сериозно.

    Коментиран от #22

  • 20 Mario Aleksandrov

    2 1 Отговор
    Именно задницата е най-якото нещо в тази кола. Когато я видях за първи път преди няколко години знам че именно с нея ме привлече, и и до ден днешен мога да кажа, че това ми е любимото Ауди. И дано новата версия все пак ни изненада приятно!

    Коментиран от #25, #27

  • 21 Помниш ли?

    3 0 Отговор
    До коментар #18 от "Румен Янев":


    Преди време като имаше ауди, друга песен пееше.....
  • 22 Румен Янев

    0 2 Отговор

    До коментар #19 от "бончук":

    Щом си се кръстил "бончук" имаш ли изобщо право да говориш с реален човек ??? От кого се криеш???Аман от такива анонимни тролове като теб !!!Покажи се и не се крий като плъх!!!То затова и държавата ни е на това дередже!Съжалявам те"бончук"
  • 23 До Румен Янев

    2 0 Отговор

    До коментар #18 от "Румен Янев":

    какво са ти виновни "АУДИ",ама ти си като всички българи,ходи и си карай бмв или мерцедес.Дървен философ.
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Румен Янев

    0 3 Отговор

    До коментар #20 от "Mario Aleksandrov":

    Тоя пък пише ауди с голяма буква.....е ясно ми е колко ви е IQ-то ....Срам!!!!България с малка буква ама вълшебния двоен кенеф с голяма!!!Ужас!!!!Срам!!!!

    Коментиран от #33, #36

  • 26 Някой

    2 0 Отговор

    До коментар #17 от "Румен Янев":

    Ти кога ще имаш пари за такава кола ве.
  • 27 Румен Янев

    0 2 Отговор

    До коментар #20 от "Mario Aleksandrov":

    Лепкайте минуси ...през....ми е !!!Прост народ-слаба държава!!!Доказвайте колко ви е интелекта и се врете в л.....та!!! Срамота за такава Държава!!!!!
  • 28 Румен ПРЕЗИДЕНТ

    3 1 Отговор
    Ти не си ли от тоя слаб народ!!!!!
  • 29 Георги

    3 2 Отговор
    Някой фен на бмв, когато види ауди изгаря от желание да го наплюе, не осъзнава, че плюе себе си коплексара . . . . хах хахаха хахаха
  • 30 Георги

    2 0 Отговор
    Няма ли конкуренция няма и напредък, помисли човече
  • 31

    1 2 Отговор
    Едно по-оригинално Ауди имаше дето хваща окото, сега и него ще го направят масова конфекция......
  • 32 гост 1

    2 2 Отговор

    До коментар #8 от "мм84":

    До ''мм84'':
    1.) Само първото ми изречение бе към теб, разясняващо ти за модела от снимката за което питаше и няма нищо лошо в него нали ?
    2.) Ако съм акционер в Ауди, определено няма как да съм от село не мислиш ли, впрочем може но ако, селото се казва St. Tropez !
    3.) Не карам Ауди пич, не позна... карам колата за която си мечтаеш !
    4.) А ако, ще правиш забележки за стил, правопис и т.н. ,то ти трябва да си...ПЕРФЕКТЕН , иначе се излагаш !!! И ти се изложи "слеският''...пффф ''слески ми бил стилът, пък аз не съм знаел !''...тцтцтц ...., трай си поне не се излагай бе, като искаш да направиш нещо ама не знаеш как !
  • 33 гост 1

    3 1 Отговор

    До коментар #25 от "Румен Янев":

    Така се изписва името на марката момко...! Такава е емблемата и по колите им, така е лицензирана, оправена, направена, натъкмена е те тва те...! BMW е пък с три главни букви...те пък каква наглост а ...? Еййй.. не знам IQ-тa ли, MQ-тa ли ...ама май, май най-добре е да мислите преди да пишете нещо !
  • 34 Руслан Яйлиев

    3 1 Отговор
    Руменчо, с много детайли от кухнята на ''сиганският живот'' си запознат бе ? Питам защото аз, тези неща за които ти тука пишеш и ги описваш с подробности няма как да ги зная пич... няма как да стане да влезна в ''сиганската'' махала и да си ги зяпам и наблюдавам на спокойствие кое и как го правят !? А ти, то това чак и марката на CD-то на колите им знаеш каква е бре ! Хм...абе ти да не си някой ''хубавелко-мургавелко'' под прикритие бре ?
  • 35 BRABUS 1

    3 1 Отговор

    До коментар #17 от "Румен Янев":

    И какво искаш да кажеш сега, то по мои сметки излиза че, на абитуриентския ти бал през 2030 г. ще се появиш със електричка''...!!!ужас!!!срам!!! ....ей на мама умника той бе, гордостта на сем. Яневи !
  • 36 Mario Aleksandrov

    3 1 Отговор

    До коментар #25 от "Румен Янев":

    Само да ти кажа, че IQ-то ми е 147 и като такова няма да споделя какво мисля за твоето. Не съм имал никога кола от тази марка, не съм някакъв луд фен, но това не значи че не може да ми харесва даден модел или нещо конкретно в него!
  • 37 Йоркипе

    2 0 Отговор
    https://www.youtube.com/watch?v=H6TCSIq7MrE
  • 38 Румен Янев

    0 2 Отговор
    В този сайт който каже нещо против аЛуди бива изяден!!!Предлагам секцията "автомобили"да бъде прекръстена на ВаГ.Ни !!!Ето Димитър Колев се опита да каже истина но - УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ !!! Е плюйте си колкото искате - като порастнете ще разберете за какво иде реч!!!А до тогава - газ на аЛудито пред компа!!!
  • 39

    1 2 Отговор
    Евала пичове забавлявате ме, IQ-та сравняваме, акционери на Ауди се появиха, хейтъри, комплексари всичко има доволно, то иначе б..ти скуката като има хармония в мненията......