Last news in Fakti

31 Юли, 2015 01:00 3 695 6

Кларксън, Хамънд и Мей сключиха договор за ново предаване

  • кларксън-
  • договор-
  • предаване

То ще се излъчва по телевизионната услуга на Amazon

Бившите водещи на драйвстайли предаването „Top Gear” Джеръми Кларксън, Ричард Хамънд и Джеймс Мей са подписали договор за ново шоу, съобщи „Гардиън“.

Новото шоу на тримата ще бъде продуцирано и излъчвано от телевизионната услуга на Amazon, с което платформата очаква да изпъкне пред основните си конкуренти от Nerflix и ITV.

Новото предаване също ще бъде свързано с коли, като договорът е за три сезона. Снимките на първия сезон ще започнат съвсем скоро, а епизодите ще бъдат излъчени през следващата година.  Водещите отново ще се съберат с бившия изпълнителен продуцент на „Top Gear “ Анди Уилман. Новото шоу все още си няма име, като брандът „Top Gear” е собственост на Би Би Си.

Новината за новото шоу идва след месеци на спекулации за бъдещето на тримата водещи. Те напуснаха Би Би Си след скандал между Джеръми Кларксън и продуцента на „Top Gear”. Водещият буквално наби продуцента си по време на снимките на един от последните епизоди на предаването. Това му коства уволнението. След това Ричард Хамънд и Джеймс Мей отказаха да продължат да водят сами и също напуснаха. В продължение на месеци всички най-големи британски и американски мрежи бяха по петите на водещите. В крайна сметка Кларксън, Хамънд и Мей сключиха договор с Amazon. Американския гигант от години се опитва да наложи телевизионната си програма сред зрителите.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 baiganio

    0 0 Отговор
    3 легенди. Свалям им шапка че са останали заедно.
  • 2 Тъпаци

    0 0 Отговор
    Тези смешници не трябваше да ги допускат повече в телевизията!Като трите прасенца са!
  • 3 xaxa

    0 0 Отговор
    Top Gear стана популярно благодарения на тях иначе едва ли щеще да е толкова известно.
  • 4 Гайджин

    0 0 Отговор
    Легенда каква? Какво са направили толкова велико? Нима са изпълнявали добре това , което трябвало да правят за да те информират за неща свързани с автомобилите? Да не би да са те информирали по-добре от останалите? Или просто са лигльовци с приемливо красноречие и толкова? Мисля, че от други предавания , свързани с амтомобилите / дори и българските!/ можеш да научиш повече, отколкото тази така интересна играчка на човека!
    Легенда??-ха-ха-ха! Нещо с ценостната ти система не е в ред, май!
  • 5 onq

    2 0 Отговор
    Цял свят жадуват за това предаване а сега и за новото
    Само в българия има някви дупета дето немогат да разберат защо е толкова популярно и харесвано предаване. Мисля и да не им казвам понеже са ограничени коне с капаци
  • 6 Гешо

    2 0 Отговор
    Стига с това хейтване хора.Пичовете са велики в тове което правят така че само РЕСПЕКТ.