Last news in Fakti

31 Юли, 2015 15:50 5 401 7

Следващият Golf GTI с няколко нива на мощност

  • golf gti-
  • голф
Volkswagen готви нещо, което много ще се хареса на най-заклетите фенове на трите букви GTI. Според източници новият модел на Golf GTI, който се очаква да излезе през 2019 ще предлага няколко нива на мощност. Освен тази нова възможност се очаква и понижение на теглото с около 50 килограма, а това ще има положителен ефект върху представянето му.
 
Ще бъдат оформени три пакета, като стандартния ще разполага с 265 конски сили, колкото има и в сегашния Seat Leon Cupra. Вторият означен, като GTI Performance ще разполага с точно 300 конски сили, а третия GTI Club Sport ще предлага мощност от 326 конски сили. Един от възможните варианти е, че искат да се противопоставят на Honda Type R, която в момента е върховният автомобил с предно предаване.
 
До сега генерациите на Golf GTI са имали много малко повишение на мощността с обновяването им, но явно това ще се промени. Тази генерална промяна означава, че и Golf R ще ни изненада. Всичко естествено остава в границите на вероятностите до наближаването на модела.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Румен Янев

    1 0 Отговор
    Гоуфо е велика машина ... а сега да видя минусите от вагопоклонниците
  • 2 Георги

    0 1 Отговор
    Астрата е по готина но щом е немско казвам ok

    Коментиран от #3

  • 3 BENZ

    0 3 Отговор

    До коментар #2 от "Георги":

    E to tam e problema , 4e e nemsko , nemcite razbirat ot hot hechove kolkoto prase ot lokva ..
  • 4 qwerty

    0 0 Отговор
    препратка към статията за порше, малките им двигатели + турбо
  • 5 hienata

    0 0 Отговор
    Първият hot hatch e GOLF 1 GTI,след него са всички останали.

    Коментиран от #7

  • 6 Георги

    0 1 Отговор
  • 7 BENZ

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "hienata":

    Purviqt v koe ? Na opa6kata pred plod zelen4uka .