Last news in Fakti

16 Август, 2015 08:00 3 913 2

Екстремно Audi R8 от MCCHIP-DKR

  • audi r8-
  • tuning-
  • mcchip-dkr
Виждали сме много тунинг творения на базата на Audi R8, но тук нещата са отведени до екстремизъм. За него са отговорни германците от mcchip-dkr GmbH, от които скоро ви показахме една грубовата G63 AMG. Скандално дългото му име е Projekt Potter & Rich Recon MC8 V10 FSI Supercharged и отношението към детайлите е буквално от друга планета.
Проектът е изцяло ориентиран към пистовото каране и мощността на 5.2 литровия V10 е достигнала впечатляващите 850 конски сили. Това е постигнато с помощта на компресор, като за новата мощност са заменени почти всички вътрешни части. Нови разпределителни валове, биели и бутала са взели мястото на оригиналните.
Почти всички външни панели на автомобила са направени от въглеродни нишки и дизайна напомня за състезателното Audi R8 LMS. В интериора е наблегнато на материала алкантара, а във връзка със състезателния характер на проекта са премахнати някои от екстрите в полза на килограмите. Списъкът с подобрения наистина е много дълъг, като започнем със спирачната система Brembo, окачването KW и изпускателната система Capristo, но ще оставим на галерията да доразкаже.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 S Doichinov

    0 0 Отговор
    Колата е без коментар
  • 2 асд

    0 0 Отговор
    хайде Васик Атанасова, къде си ?!