17 Август, 2015 10:22 5 152 6

Ето как ще изглежда Kia Sportage

  • kia-
  • sportage
Корейската марка Kia публикува официални изображения, но без да даде информация, касаеща новото поколение на техния бестселър Sportage. Моделът ще дебютира в средата на септември на изложението във Франкфурт, където ще станат ясни всички подробности около компактното SUV. На този етап, освен екстериора е ясно и как ще изглежда салона на колата.
Корейците показаха и интересна интериорна илюстрация. Съдейки по нея можем да заключим, че салонът на новия Sportage ще е доста подобен на този на новото Sorento, но той ще е още по-модерен и функционален. Що се отнася до моторната гама, то на този етап корейците не изнасят никаква информация. Тя ще стане известна през септември във Франкфурт.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кофти

    0 0 Отговор
    Е, някой съмнявал ли се е, че пак няма да си вземат иеите оттук -оттам....
  • 2 Караиванов

    0 0 Отговор
    И откъде по-точно са идеите? Само да те светна, че дизайнерът Петер Шраер е един от най-добрите в света и той е един от онези, които задават автомобилната мода в дизайна.
  • 3 аре бе

    0 0 Отговор
    E, въобще не прилича на Порше Макан, ама хич даже....

    Коментиран от #5

  • 4 аре бе

    0 0 Отговор
    И отзад малко и на новия Кашкай - абе общо взето - каквото се продава най-много в този клас и КИА изскачат с подобен дизайн... Но си остават КИА.....
  • 5 Dimo

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "аре бе":

    Задницата на порше е под ъгъл 30-40 градуса, а на киата изглежда почти права. Предните фарове мязат повече на малкото инфинити, отколкото на порше
  • 6 дойче вюрт

    0 0 Отговор
    Корейците много дръпнаха, с немците или без, няма значение, но продължават да се развиват.