Last news in Fakti

30 Август, 2015 01:00 8 989 5

Една стара Mazda гостува на Джей Лено

  • mazda rx-3-
  • джей лено

Mazda RX-3 започва своят живот през далечната 1971-ва година. Тя е известна по света под няколко имена - Grand Familia или 808, като версията с ванкелов двигател се е наричала Savanna. Естествено автомобилът, който ще видите във видеото е претърпял реставрация и много доработки. Цвета му идва от Lamborghini, а двигателят от турбо версията на по-новата RX-7. Мощността на тази тежаща грубо 850 килограма Mazda е около 400 конски сили при налягане от 1.0 бар. За да се справи с тази тяга диференциалът на този мъник идва от Toyota Hilux, а спирачките отпред са със завидния размер от 355мм. Джантите са класическите BBS RS, като отзад гумите са лепкавите Toyo 888.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1

    1 1 Отговор
    Кефи ме тоя е луд фен, даже и колани не сложил на тая бегачка....
  • 2 Дядо поп

    0 0 Отговор
    Жалко,че в БГ никой не може да направи ЛЕГАЛНО
    нещо подобно може само да смениш боята,закона
    забранява всякакви конструктивни промени.
  • 3 Mazda

    0 0 Отговор
    Това изобщо не прилича на мазда.
  • 4 Фон Шайзе

    0 0 Отговор
    Японска бракма !!! Една немска кола е 100 пъти по добра от този боклик !!! Само като и гледам коланите на седалките при удар ще има яко БЪРЗИ И МЪРТВИ
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.