Last news in Fakti

28 Август, 2015 07:15 3 838 12

И Mercedes V-Klasse ще влезе в AMG Line

  • mercedes-benz-
  • v-class-
  • amg line
Повечето от вас си спомнят първоаприлската шега на Mercedes, в която пуснаха спортна версия на Sprinter AMG 63S. Една малка частица от нея обаче е на път да се окаже истина. Малкото братче на Sprinter - V-Class ще се оборудва с детайли от спортното подразделение на компанията. За жалост обаче няма да чуем ревящ 4.0 V8 битурбо двигател, а промените ще са само козметични.
Ванът ще влезне в AMG Line, като това ще обхване и интериора и екстериора. Вътре пътниците ще се наслаждават на панорамен покрив, по-голяма централна конзола с хладилно отделение, термо къпхолдери с LED осветление и стойки за iPad. Отвън най-силно впечатление правят новата предна броня с по-големи въздухозаборници, новата задна броня, праговете и 19 цоловите AMG джанти. Промените засягат и окачването и то е снижено с 15мм с нови амортисьори и пружини. Спирачните апарати също за получили Mercedes-Benz маркировка.
Автомобилът ще бъде представен в пълния си блясък на предстоящия автосалон във Франкфурт. Там също ще станат известни и цените на задаващия се модел. Естествено, като един истински Mercedes, VClass ще има много възможности за индивидуализация.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дедо Мраз

    0 1 Отговор
    Това е прекалено вече! Закакво ми е снижено окачване на един ван като ми трябва точно обратното - да е по-висок, за да се товари повече! За какво са ми тези 19-ки? За спирачките съм съгласен, по-добре е да са по-добри, броните можеха да ги запазят да бъдат като фейслифт по-нататък и така... Май само се чудят как да обелят някой с необикновена екстра за ван!

    Коментиран от #2, #9

  • 2 ಠ_ಠ

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Дедо Мраз":

    Хахах кво да му обелят на голия ти г.. е мен... супер як си е вана!
    Тръгнал си да го купуваш, че за кво му били 19" джантите..
    Като ти е прекалено, ей го има Вито-та за по 2000-3000лв.
    Не давайте "обективни" мнения за стоки предназначени за друг клас клиенти. Просто погледнете от положителната страна на нещата..

    Коментиран от #6

  • 3 Zlatan

    0 0 Отговор
    Не си правете майтап с /////AMG. За Амг са характерни агресивните промени (интериор, екстериор, двигател). Този мерцедес изглежда далеч по-безобиден.
  • 4 Spewn1

    0 0 Отговор
    Ти колко НОВИ вана Мерцедес си купи? Повярвай, хората са си направили добре сметката какво да предложат и на кого.
  • 5 Zlatan

    0 0 Отговор
    Едва ли на някой му трябва ван, особено толкова скъп.
  • 6 Дедо Мраз

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "ಠ_ಠ":

    Не ми е гол гъ.Ъ, ами искам да ти кажа, за какво ти е един ван? - За работа! Това са ИЗГЪЗИЦИ!
  • 7 незнайко

    0 0 Отговор
    Ще се ползва за развеждане на деца до детски градини и училища живеещи на село. Това обаче, ще стане в БЪЛГАРИЯ след 15 години като дойдат нов внос. А сега няма за какво да го мислим.
  • 8 копеле

    0 0 Отговор
    Мнения като изцапана тоалетна хартия дават някой, вана е супер симпатичен, изискан и динамичен....айде лягайте си, май емблемата ви дразни, хахаха.
  • 9 656

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Дедо Мраз":

    За да има голям диаметър спирачни дискове за перфектно спиране, трябва и джантите да са голям цолаж бе. За какво били 19" тц тц тц , умници много.

    Коментиран от #11

  • 10 KEWLAR

    0 0 Отговор
    100 пъти по-добре този страхотен VAN отколкото прехвалените SUV, кефа ще е страхотен и за возещите се.
  • 11 Дедо Мраз

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "656":

    Една кола може да спира добре и с много по-малки дискове, умнико! Не всички коли, говоря и за новите, са с 19'', за да спират добре!
  • 12 фокус

    0 0 Отговор
    един от нащо село има такъв и ония ден даже хвълихме 2-3 чифта гуми , ма слаба работа