Last news in Fakti

3 Септември, 2015 15:07 2 288 0

Hyundai разкри i20 Active предпремиерно

  • hyundai-
  • i20-
  • франкфурт-
  • автосалон

От Hyundai се е заели сериозно със завладяването на европейския пазар. На задаващия се автосалон във Франкфурт корейците ще представят малкия кросоувър i20 Active, който да разшири гамата на модела. Така клиентите ще имат възможността да избират между общо три варианта - стандартния i20, спортното i20 купе и "всъдеходния" i20 за повече приключения.

И като става въпрос за височина, клиренсът на i20 Active е увеличен с 20 мм, а и позицията на седене също е променена. Под двата моста са добавени и защитни метални плочи, познати от офроуда. Черните кори на калниците от своя страна са най-забележимата нотка, определяща този клас автомобили.

За начало задвижващият агрегат, който най-вероятно ще се монтира на "всъдеходната" модификация, е новият 1.0.литров бензинов турбодвигател. Предвидени са две нива на мощност - със 100 конски сили за по-пресметливите и малко по-мощен със 120 конски сили за по-спортно усещане.

Очаква се във Франкфурт марката да представи и новото поколение на SUV-то Santa Fe, като втори модел, който да се бори на европейския фронт. Освен него на салона ще дебютира и бляскавият прототип G Vision, който ще трасира виждането на марката за бъдещето като дизайн и технологични новости. Битката на Hyundai с европейските производители е много голям залък, но за сега марката се справя отлично.

Всичко за моделите на Хюндай , ще намерите ТУК


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА