Last news in Fakti

4 Септември, 2015 12:47 3 847 1

Honda спира доставките за Русия

  • honda-
  • русия-
  • honda motor rus

Руското представителство на Honda обяви, че прекратява вноса на автомобили, мотоциклети и агрегати в страната в края на годината. През 2015-а продажбите на марката в Русия са спаднали със 78% (от 12 424 на 2 742 коли). Honda Motor RUS смята да се съсредоточи в продажбата на резервни части и сервизно обслужване, съобщава "За рульом".

Голяма част от персонала на руското представителство на компанията ще бъде съкратена. Броят на дилърите също ще намалее драстично, но те ще могат да внасят автомобили самостоятелно и занапред.

Honda Motor RUS ще изпълни задълженията си към японската компания и планираните продажби на около 1 000 вече доставени автомобила - предимно кросоувъри CR-V - ще бъдат осъществени. Спира и вносът на луксозния бранд Acura.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кирето

    0 0 Отговор
    Така са им наредили американците!