Last news in Fakti

17 Септември, 2015 10:42 60 259 109

Разярен клиент разби нов Mercedes-Benz S63 AMG

  • mercedes-benz-
  • s63 amg-
  • корея

Корейски собственик на Mercedes-Benz S63 AMG се сдоби със световна слава, след като потроши елитната лимузина за $150 000 със стик за голф пред представителството на немската марка в Сеул, а репортаж от касапницата без излъчен по местната телевизия SBS. Мъжът обяснил яростта си с постоянните повреди на чисто новия автомобил и отвратителното обслужване на дилъра.

Проблемите започнали веднага след покупката на наточената S-Klasse. На няколко пъти двигателят на колата просто изгасвал по време на движение. В сервиза на Mercedes-Benz не открили нищо нередно и успели да стигнат само до извода, че ауспухната система се нуждае от смяна.

Търпението на корееца се изчерпало напълно, когато колата за пореден път изгаснала, докато возел 5-годишния си син и бременната си съпруга с не повече от 40 км/ч и едва успял да спре безопасно. От представителството му били гарантирали, че ако повредата се повтори още веднъж, ще заменят злощастната S-Klasse с нова, но щедрият на обещания продавач се покрил някъде.

Тогава побеснелият от безсилие клиент паркирал лимузината пред дилърския център на Mercedes-Benz и започнал методично да я унищожава пред смаяните погледи на минувачите и служителите на представителството.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ауди фен

    3 2 Отговор
    Ей тия жълтури са много напред в научно-технологично отношение, ама от това страдат нервите и социалните им умения. Като изтрещят, няма спирка. Един потрошил бърсак Мергеляк за 150 бимбирици, друг отхапал носа на жена си, щото не му вдигала телефона, трети пък държи 25 милиона сънародници изолирани от света и плаши наред с ядрени оръжия...
  • 2 BARTH

    2 3 Отговор
    Сърцето ме заболя...
  • 3 Радо

    0 1 Отговор
    Че да го беше дал на мен бе, нямаше да му откажа, ще му сложа един Пасаторски двигател и готово :D
  • 4 Дедо

    1 2 Отговор
    Никога не купувайте кола, която е произведена в понеделник или в ден след отпускарски сезон. Проблемът не е голям - имах го с АУДИ - зле настроена алармена система. Смених я и нещата се оправиха.
  • 5 Николай

    7 3 Отговор
    Ми мерцедес и в Европа са с лошо обслужване. И изключително лошо качество. Мноооооого мноооого проблеми и дефекти дават. Уви не знам защо толкова ги хвалят. Но определено колите с които съм срещал най много проблеми са точно мерцедес фолксваген и опел.
  • 6 Разбирам го

    7 0 Отговор
    Браво ! Точно така трябва да се прави с тези боклуци. Всички автопроизводители правят пълни боклуци и целта им е да ти продадат (да те заробят) с абсолютен бирник. Вместо да спиш спокойно и да се радваш на придобивката си, за която си отделил огромна сума и си се лишавал, ти се ядосваш, страдаш и нервиш. Аз съм минал по подобен перипет, бях отслабнал за едно лято със 17 (седемнадесет) килограма от проблемна кола, не можех да спя нормално - само се чупеше, само проблеми правеше и наливах хилядарка след хилядарка. Накрая я продадох със загуба от една трета от цената и (за 8 месеца употреба) и се преродих !

    Похвално е това което е направил този човек и всички ние трябва да го последваме, не само за скапаните коли ала бирници, ами за всичко останало - скапана храна, ненормални цени и отвратително качество на горивата, неандерталското управление и законите (и тяхното прилагане) и т.н. Не говоря за анархия, а да се покаже, че не може да остане човек безучастен и като един роб да търпи да го мачкат и тъпчат. Защото коли се купуват и пари се изкарват, но ДРУГО (което много хора не осъзнават кое е то) не се купува. Замислете се братя и сестри, ЗАМИСЛЕТЕ СЕ ! Ако много повече хора бяха като този човек, този свят щеше да е по-добър !!!

    Коментиран от #12

  • 7 СССР

    4 4 Отговор
    САМО ТАКА ЗА ТИЯ ПЛАСТМАСОВИ КОШНИЦИ ! НОВИТЕ АВТОМОБИЛИ СА ПЪЛЕН БОКЛУК И ТО НАЧЕЛО С МЕРЦЕДЕС ! АВТОМОБИЛИ С ИЗВРАЩЕНИЯ! НЕ ЗНАЕ ЧОВЕК КЪДЕ ЩЕ ГО ПРЕДАДЕ СКАПАНАТА ЕЛЕКТРОНИКА! НО НЕКА ГЛУПАВИТЕ ХОРИЦА СИ ДАВАТ ПАРИТЕ ЗА НЕМСКИ БРИЧКИ!
  • 8 Разбирам го

    7 0 Отговор
    Драги СССР, не са само немските и мерцедес - всички са боклуци и бирници. Няма немска, няма японска, няма корейска - всичките коли са едно необходимо зло проектирани не да са здрави и добри, а да ти тровят нервите. Стига с тези секстански приказки кое е най-доброто или най-лошото - всички автопроизводители и като цяло всички сфери са един голям картел. Аз моите проблеми и нерви изхабих с марка, която е славена като една от най-качествените и със здрави коли, но кел файда - приказки на едро за да те зарибят. Не вярвайте на медиите - те са най-големия проводник и промиване на мозъци. Всичко е реклама, всичко е с цел - да те заробят, да работиш като роб, за да консумираш техните продукти. За да се върти порочния омагьосан кръг наречен манифактура, ако щете и капитализъм го наречете.
  • 9 Дошо

    1 7 Отговор
    Така са германокитайските боклуци.
  • 10 СССР

    4 5 Отговор
    ИМАМ МОСКВИЧ НА 50 ГОДИНИ - ОТ 1965! ОТИВАМ В ГАРАЖА, ВЪРТЯ КЛЮЧА И ГО ИЗКАРВАМ НА УЛИЦАТА! А ТОЯ МЕРЦЕДЕС СЛЕД 50 ГОДИНИ НЯМА И ДА ИМА И ПОМЕН ОТ НЕГО!

    Коментиран от #13

  • 11 Morgoth

    1 5 Отговор
    Да си купи Лексус, бе! Не са чак толкова гъзарски, но по-рядко се чупят.
  • 12 Дошо

    2 2 Отговор

    До коментар #6 от "Разбирам го":

    Карал си Алуди нали?
  • 13 Дошо

    6 0 Отговор

    До коментар #10 от "СССР":

    Цял живот да го караш тоя Москвич!

    Коментиран от #22

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 хис

    2 0 Отговор
    ето още еди доволен клиент

    https://www.youtube.com/watch?t=67&v=NNSYZ5BDBc4
  • 16 Онмия

    0 5 Отговор

    До коментар #14 от "Gutlaka":

    Какво ад мо караме на тоа Мрецедес?Не видиш ли, че хората готрошат само и само дасе отарват от тоа боклук?Жълтуркото е могал ад го предаде на некой дрог жалтур на два пати пониска цена всепак ад земе некой леф ама е предпочел дане са мачи повече с тоа боклук.
  • 17 СССР

    0 4 Отговор
    ДОШО!!!! ИМАМ 4 КОЛИ БРАТО! МОСКВИЧА ГО КАРАМ ЗА КЕФ, ШОУ И УДОВОЛСТВИЕ!!!!!
  • 18 СССР

    0 4 Отговор
    ДНЕС СОБСТВЕНИЦИТЕ НА МЕРЦЕДЕС-И ЩЕ СЕ КЕФАТ МАКСИМАЛНО НА ВИДЕОТО!!! АМА ТОВА Е ИСТИНАТА! КАТО ГИ ВИДЯ ПО УЛИЦИТЕ ГИ СЪЖАЛЯВАМ! А КАТО ГО ПИТАМ НА БЕНЗИНОСТАНЦИЯТА ЗА КОЛКО ПАРИ СИПВА ОЩЕ ПОВЕЧЕ!!! КВО ДА ГИ ПРАВИШ ХОРАТА - В ГРЕШКА СА!!!!
  • 19 Разбирам го

    6 0 Отговор
    Не, не съм карал ауди. Карах прехвалена, надценена и въздигана до небесата японска марка кола.

    Коментиран от #57

  • 20 Иван

    2 3 Отговор
    На Мерцедес комай само емблемата му се прави в Германия, но и за нея вече не съм сигурен.
    Съвременната автоиндустрия все повече заприлича на производителите на битова техника - купуваш, ползваш до края на гаранцията и после стойността на ремонтите те принуждава да купиш следващия модел.
    Вижте ламарината на вратите - тенекията на кутия за сирене е по-дебела. Стика за голф сигурно е титанов, но не е толкова тежък и остър да пробие нормална стоманена ламарина от 1 мм. А вижте дупките - все едно снаряди са минали. А това са просто едни ламарини - за други важни агрегати и детайли не ми се мисли. А и тази електроника, която се влага за щяло и нещяло - куп безумни и ненужни екстри, които правят шофьорите мързеливи.
    Не съм против прогреса, но сегашното, което се пробутва минава всякакви разумни граници. Неслучайно е вярна приказката, че счетоводителите и мениджърите са бич за инженерните решения. Не може вечно да "оптимизираш" разходите. Идва един момент, когато подобни оптимизации водят до човешки жертви.

    Коментиран от #23, #34, #56

  • 21 миерцидес

    2 2 Отговор
    Сега , чичо Ханс от АМГ поделението да го уволнят, нали си слагат табелка с името на двигателя, кой го е сглобявал.
    Между другото тия С класи наистина са доста боклучави, сглобяват ги в Турция и непрекъснато имат проблеми, най вече с електрониката и кабелите. Това споделиха с мен шофьори на такива служебни коли.
    Качеството вече и при мерцедес не е, като преди.
  • 22 гост 2

    0 1 Отговор

    До коментар #13 от "Дошо":

    Упорито тийнейджърче си и такова ще си останеш ! Радвай се,... само злоба, негативизъм и завист у тебе, чета ти простотиите вече стана години и как не порасна не възмъжа и не изкара този пусти пубертет бе Дошо... че, и ние тук по авто-форумите да си починем от злобните ти елементарни коментари !
  • 23 гост 2

    0 0 Отговор

    До коментар #20 от "Иван":

    Предполагам че, е някаква алуминиева сплав за да се чупи по този начин и забелязах това е , само по вратите на колата !
  • 24 Land cruiser

    1 3 Отговор
    Само искам да отговоря на един коментар,че всички коли са еднакви според него,в голяма грешка е,има един автомобил който не се чупи и е може би най-здравият в цял свят,може ли да познаете кой е той?от личен опит ви казвам това е Тойота Ленд Крузър J120,закупен нов през 2009 до ден днешен,каран понякога зверск8 по нашите родни пътища(юндола) в момента е на 250 000 км. и представете си не е сменяно и няма абсолютно нищо за смяна по ходова част.Никога не съм си представял,че това е възможно,защото преди него имах бмв 730д всеки месец в камор ауто,постоянно проблеми.
  • 25 Mercedes-Benz

    4 2 Отговор
    Чета нон стоп чуждите форуми свързани с Мерцедес - Бенц, как пък така един собственик на нова такава S-class не се е оплакал от тия неща, даже напротив не спират хвалбите по тоя модел? Намирисва ми на конспирация, дай сега ще ме снимат как чупя колата, щото била дефектна, за да може да излезе лошо име на модела. Може ли да го докаже? Не може! Всичко е един клип, а жълтура като е разочарован можеше да пише до централата, за да му вземат лиценза на дилъра! Все пак нека не забравяме че съответния модел още като излезе направи фурор и закопа всичката конкуренция от поръчки. Да не говорим че е бестселър, и нито големите Хюндаи им вървят на местния пазар,нито на япончетата лексуса и това е на МЕСТНИЯ ПАЗАР! Азиатците са известни мишкарчета, и като такива си падат по тоя тип "акции"!


    А на 24-ти мога да му кажа че говори пълни глупости, тоя модел е пълен кенеф пич. Имам няколко познати, които имаха такива лизингови, то не бяха пикаещи дюзи, електроники, блокирали скорости и т.н. хаха Ама и аз кво ли се занимавам, тука половината коментари са от дилърчетата на азиатските кокошарници. Поне нямат работа хората седнали да драснат малко белким някоя балама отиде та поръча.
  • 26 Коце

    4 0 Отговор
    Тойота Версо 1,8 бензин 2006, купена от дилър на Тойота в Стара Загора, в момента е на 300000км и няма нито един ремонт по ходовата част
  • 27 коко

    3 0 Отговор
    Форд Фиеста 2007 година купена от Мотопфое в Бургас, в момента е на 283 000 км и няма нито един ремонт . само смяна на консумативи.
  • 28 Land cruiser

    1 1 Отговор
    До 25,приятелю ленд крузър има 60 годишна история в правенето на джипове и казваш че това е кенеф,излагаш се,погледни в арабския свят,какви коли се карат на температури от порядъка на 45 C° до 50 C°,особено джипове,има някаква причина,тези неща не са случайни!
  • 29 яко

    1 1 Отговор
    Този вратите ги пробиваше, като картон !
    Бази порнографията са тези коли !
    Автомобилите от тази марка не стават за нищо !
    Ако си беше взел Волга, сега щеше да си я кара с кеф !!!
  • 30 Ваньо

    3 1 Отговор
    Имам роднина с МЛ550 АМГ, беше взет чисто нов. Какво ли не е сменял, през седмица нещо се чупи. В момента е на около 400.000 и е пред разпад. Докато Хондата му акорд 3,5, същата година пройзводство (бяха купени заедно) е много по-добре.
  • 31 Шиничи Ясуко

    1 2 Отговор
    Мерцедес не е това което беше.
  • 32 Богаташ

    3 2 Отговор
    Оффф, поредния мазен, тъп богаташ, който кой знае какво е натискал и правил и после колата му виновна. Как все на тях се случва? То свикнало само да преяжда с пари и винаги само неговата да минава и затова непрекъснато си създават несъществуващи проблеми! Проблема е в задволаното устройство. Като е толкова отворен, да върви в samsung да му направят по-добра кола, ха ха ха!

    Коментиран от #72

  • 33 AMG

    4 3 Отговор
    След W124 и W140 Мерцедес не съществуват :) не ги правят възможно най-здрави като преди, а възможно най-чупливи за да печелят от резервните части. Затова карам 20 годишен опел и си свиркам

    Коментиран от #108

  • 34 хахаха

    3 2 Отговор

    До коментар #20 от "Иван":

    Тази кола е технологично съвършенство, което вие с мозък на Макак няма как да разберете...
    За дупките по вратите от стика.... да си чувал за алуминий. В автомобила имам 8 вида различни сплави.... ама стига съм ви ограмотявал.

    Коментиран от #36

  • 35 гост

    1 1 Отговор
    Това е правилен начин. За да си купи такава кола човека има достатъчно пари, но него го вбесява факта, че Мерцедес се рекламира като супер премиум, а го оставя постоянно на пътя. Това не е никък нормално. Това е върховата класа и то АМГ, не е допустимо да даде пари колкото за цяла къща, а да не може да разчита на нея.
  • 36 Mercedes-Benz

    1 1 Отговор

    До коментар #34 от "хахаха":

    То е свикнало със стоманени купета, и чугунени блокове на двигателите. Кво му се обясняваш, виж ги по-долу че сравняват съветските недоразумения с Мерцедес. Прост народ слаба държава!
  • 37 Мергелова печка с мерник

    0 1 Отговор
    Да беше ми казал собственика да му дам един пневматичен чук за секач 5кг :) Щеше да я направи на кенче Фанта тая морга ;) Айде не ми хвалете тия грозни подобия на автомобилостроенето. Вярно, че вече е 21 век....вече няма карбуратори и механички помпи, но ние знаем от компютрите ни вкъщи, че електрониката може да те подведе във всеки един момент. А това с изгасването на двигателя в движение ме разби...Абе на тоя пич дистанционно ли му я гасят? :D:D
  • 38 lock

    1 2 Отговор
    аз съм мерцедесчия, но бмв-тата в момента са по-добри. иначе от моят мерцедес съм много доволен.
  • 39 lock

    1 1 Отговор
    иначе момчето го бива и продавача се е покрил навреме
  • 40 Димитър

    2 0 Отговор
    Защо му крият номера и муцуната, като има клипчета от минувачи и спокойно може да се види всичко.
  • 41 Ваньо

    1 0 Отговор
    Mercedes sold 13 S63 AMG in Korea, all of those vehicles have same problem, engine stops suddenly. Now all owners are get together and demonstrate for compensation.
    This owner's car was in the shop for 20 days for first fix, 40 days for second fix. Dealership promised to replace the vehicle if same problem occurs again. But this vehicle stopped on the highway and his pregnant wife unconscious at the scene. He crashed this vehicle because if it's sold to someone, it will hurt someone definitely.
  • 42 мекханика

    1 1 Отговор
    Това е АМГ, ръчно сглобяван двигател! Т.е. трябва да е върха. А иначе за проблема, според мен е в КОМПЮТЪРА!

    Другият вариант е датчик колянов вал. :)))))
  • 43 кико

    1 2 Отговор
    Аз бих използвал брадва или копач :)
  • 44 Гост

    1 2 Отговор
    Дали за 150 000 не ги лиши от 150 000 000 оборот :D
  • 45 Аззззз

    2 1 Отговор
    За мен няма смисъл човек да се набутва с нова кола. Първо са скъпи, второ се трошат на поразия, трето поддръжката им е безбожна. Да не гововим, че ако ти я ударят или някой реши да тегли един ключ на предната врата (често срещано явление в България), яда и нервите са големи. За България най-доброто решение си е 15-20 годишен таралясник!

    Коментиран от #54

  • 46 БАТКА

    0 0 Отговор
    КИРКИ
  • 47 Ники

    0 0 Отговор
    За това в Mobile.de често пише в обявите German edition
  • 48 W202

    1 0 Отговор
    Лелеее това е най-лошата реклама в историята на Мерцедес, аз карам C200 бензинка, 1997ма модел но никога от 2005 до 2015та не ми е дала някакъв проблем, никакъв дори и по окачването а я карам яко. Какво става с тези нови коли бе и всичко е заради глезотията на хората с техните екстрички. Истината е една - да се стигне от точка А до точка Б без проблеми, съвършенството е в простотата.
  • 49 гост

    1 0 Отговор
    Четох някъде в нета че, до 2000 год. автомобилните производители се надпреварваха да правят здрави коли. Но , след това създали тайни отдели , в които изпитват частите и ги правели така ,че като изтече гаранцията да се развалят. Защо ли ?

    Коментиран от #89

  • 50 Чичо Митко

    0 0 Отговор
    от потребителски истории файда няма, за скапани тенекии 150 000, кеф няма
  • 51 майна

    2 2 Отговор
    Ами то и в България щеше да се случи същото ако ти се счупи колата-даже простаците щяха да се кефат от злоба ,че на бизнесмена му е станало така с колата.

    Коментиран от #90

  • 52 Кобрата

    1 0 Отговор
    С нерви работата не се оправя, след като е видял, че от сервиза на Mercedes не са му помогнали можеше да отиде в друг сервиз и да поиска да му направят обстоен преглед на състоянието на колата и ако се открие дефект евентуално да подмени частта, било то изпускателна система или в най-лошият случай можеше да се наложи да монтират нов двигател, който няма да е евтин, но поне ще реши проблема. А така все едно е хвърлил 150 000 долара по дяволите

    Коментиран от #55

  • 53 1111

    2 0 Отговор
    Очаквайте я скоро на Горубляне.
    "Перфектна - Фабрична - Без пребоядисвани детайли"
  • 54 Кобрата

    1 0 Отговор

    До коментар #45 от "Аззззз":

    Нали трябва някой да си купува и нови коли за да има вторичен пазар? Тези 15-20 годишни коли да не са остарели от днеска за утре? Нали и те са били нови преди да остареят, ако всеки разсъждава като теб няма да има вторичен пазар и всички ще се движат с колелета и каруци...
  • 55 фен на танас

    3 0 Отговор

    До коментар #52 от "Кобрата":

    Ти си болен брат. Нова кола S класа и то AMG в друг сервиз освен на мерцедес не можеш да я закараш. Всичко там е електроника и си трябва специализирана техника. Пишеш глупости само , а да не говорим че е в гаранция и ако не е в техен сервиз ще падне. Още като се замисля от къде ще намериш двигател на чисто нов мерцедес. Ти си болен

    Коментиран от #67

  • 56 Знам Ченезнам

    1 0 Отговор

    До коментар #20 от "Иван":

    Иване, Иване, не се излагай бе човече! Знаеш ли от колко време врати, калници, капаци и т.н. се правят от алуминий? Бързо да се скриваш и да не пишеш повече глупости, че това твоето ... Да не е заразно, ей!
  • 57 Разбирам го

    0 1 Отговор

    До коментар #19 от "Разбирам го":

    Ей трол, не пиши от мое име.Човекът позна от първия път, карах AUDI A6 3.0TDI
  • 58 луда работа

    1 0 Отговор
    На тоя шлеп диагностика само в специализиран сервиз, с оригинален софтуер, който май беше цифра, нещо към 250 000 евро ми се върти, абе много скъп беше.
    Тия корейчета да не могат да му хванат проблема при толкова електроника и диагностика, много странно ми се струва. Компа сам си прави чека, даже няма нужда от мастор в повечето случаи.
    Трудно ми е да повярвам, има нещо гнило в цялата работа.
    Просто няма как да изгасне тази кола и да не си каже сама от какво е, направо е натикана с датчици до козирката.

    Коментиран от #64

  • 59 Край

    2 1 Отговор
    Лицемерието - във всички страни на ЕС /без германия щото те са най-готини и са правили абажури от човешка кожа/ има ограничение от 120-140км. Колите обаче не ги ограничават на 150км. в. час. За да може народа да се избива и суетата да захранва с кинти немскити премием емблеми
  • 60 Златин Славчев

    0 1 Отговор
    mercedes veche ne stava po zle e ot dacia dachia pone e s predno,imam priateli s novi mercedesi ne dovolni edinia mercedesa mu beshe na 20000 km i mu se schupi skorosna putia vav francia plati samati pari za patna pomosht
  • 61 аз

    3 0 Отговор
    .ати тъпия смотан жълтур-вместо да наблъска дилъра,че му върти номера съсипа колата.Малоумници са тея като краварите
  • 62 СССР

    3 0 Отговор
    Г-ЖА МЕРКЕЛ ГЛЕДАЛА ЛИ ГО Е?

    ТОВА Е ОБЕДИНЕНА ЕВРОПА - ПАЗАР БЕЗ ГРАНИЦИ ЗА СТОКИ ПОРЪЧВАНИ В КИТАЙ!

    А ХОРАТА КЪДЕ СА В ТАЯ СХЕМА? НИКЪДЕ!!!!

    ВИЖТЕ СОФИЯ - ПРЕТЪПКАНА, БЕТОНИРАНА ПЛЪТНО, ВОНЯЩА!!!! И НА ВСИЧКОТО ОТГОРЕ ПЪЛНА С КАУФЛАНД, ЛИДЛ - МЕСТА ЗА ПРОДАЖБА НА СТОКИТЕ ОТ КИТАЙ!!!

    КЪДЕ ВИ Е ЕС ОТ ПРИКАЗКИТЕ, КОИТО НИ РАЗПРАВЯХА СИНИТЕ ПОЛИТИЦИ????!!!!!!!!!!!

    Е ТОВА ЗАСЛУЖАВАТ И ПОЛИТИЦИТЕ ОТ ГЕРБ, БСП, СДС, ДПС - БОЙ ПО ТИКВИТЕ СЪС СТИК!!!! И ИЗХВЪРЛЯНЕ НА ВТОРИЧНИ СУРОВИНИ!!!!
  • 63 ssssss

    1 0 Отговор
    Само като видя дупките,които оставя стикът във вратите и ми става ясно от какви материали е направена колата....жалко,а едно време бяха най-добрите!Интересно ми е ако тръгне по 140ka да блъска така дали ще и свали боята поне :)
  • 64 stefan

    2 1 Отговор

    До коментар #58 от "луда работа":

    В друг източник пише, че всичките еС клас АМГ са продадени с дефект. Всичко собственици се оплакват от внезапно огасване на двигатела и после повече не пали. Няма нищо гнило, защото не е еденичен случай, а масов дефект на Мерцедес
  • 65 Жирафа с късата шия

    2 1 Отговор
    Нали знаеш че на днешно време наблягат на безопасноста,едно време като се возеше с ладата с колан и се ударише в стълб,кво получаваше ? Маса травми на кръста,врата и наи различни други места,А сега ги правят при удар колата да поема цялата сила,а не пътника.
  • 66 12344

    2 5 Отговор
    Не се палете,
    това е много стар клип и видимо е заснет умишлено да се навреди на имиджа на марката........
  • 67 Кобрата

    2 1 Отговор

    До коментар #55 от "фен на танас":

    Болен си ти. Нали има и други сервизи на марката да не е само един? Пък и в другите държави да не е като в България, където по повечето сервизи са някакви самоуки "'майстори'' или възпитаници на някое смотано авто...

    Коментиран от #69

  • 68 Japoneze

    6 1 Отговор
    Толкоз за Великата Немска Надеждност!!!Пак ще си купя Made in Japan - още по-голяма ,чисто новичка,за разумни пари!
  • 69 ЛОТА

    4 2 Отговор

    До коментар #67 от "Кобрата":

    А ти Кобра осъзнаваш ли че са ти го намаали? Това е идеята да не може да пипа никой просто смъртен демек нямащ тяхната програма.Не обиждай монтьорите а се замисли като теб с една заплата как ,м ще поддържат такава кола която е създадена да те съсипе и ликвидира финансово в полза на фирмата производител!

    Коментиран от #77

  • 70 Vasik Atanasova

    5 6 Отговор
    САМО АУДИ ТОВА Е
    ЕЛ ИНСТАЛАЦИИТЕ НА МЕРЦЕДЕС БМВ РЕНО И ФОРД СЕ ПРОИЗВЕЖДАТ В БЪЛГАРИЯ

    Коментиран от #71, #78

  • 71 бай Иван

    4 4 Отговор

    До коментар #70 от "Vasik Atanasova":

    А твоето Ауди се произвежда в Турция и Чехия!

    Коментиран от #73

  • 72 Далечен Изток

    1 1 Отговор

    До коментар #32 от "Богаташ":

    Ами те ще му направят - какво си мислиш!Като гледам на Хюндай новото лимо- какъв Мерцедес- направо Ролс-Ройс да му мисли!
    Разбирам го човека - и на теб бременната ти жена да припадне в колата на магистралата и точно тогава шибаното Убер Лимо умре ,и аз ще го блъскам ,не ,ами направо ще ги съдя!
    Пожелавам му да си купи след година две ето това:
    http://brand.hyundai.com/en/space/motor-shows/frankfurt-motor-show-concept-cars.do
  • 73 Vasik Atanasova

    4 1 Отговор

    До коментар #71 от "бай Иван":

    ВАНКО ТОВА КОЕТО СЪМ НАПИСАЛ Е ИСТИНА
  • 74 въх въх

    1 1 Отговор
    Мдааа и по зле, ще ства с немските коли след като днес баба Меркел призова немската автомобилна промишленост да назначи на работа т.н. мигранти. Сещате се, какво ще е прословутото "немско качеството" на нали :( Не само, ще гаснат луксозните лимузини ми ще се разпадат в движение....
  • 75 Далечен Изток

    1 1 Отговор
    Ами те ще му направят - какво си мислиш!Като гледам на Хюндай новото лимо- какъв Мерцедес- направо Ролс-Ройс да му мисли!
    Разбирам го човека - и на теб бременната ти жена да припадне в колата на магистралата и точно тогава шибаното Убер Лимо умре ,и аз ще го блъскам ,не ,ами направо ще ги съдя!
    Пожелавам му да си купи след година две ето това:
    http://brand.hyundai.com/en/space/motor-shows/frankfurt-motor-show-concept-cars.do
  • 76 М еги

    3 3 Отговор
    Винаги съм казвал,че е по-добре да дадеш още малко пари и да си вземеш доказан супер лукс автомобил Панамера, Лагонда,Аранж и нещо от този род т.е. от марки които правят премиуми преди всичко, а не от мини до макси. Карам Рено и съм фен на тази марка, защото ми допадат като цена/качество и ергономия, говоря естествено за нови автомобили не за н-та употреба. От немските харесвам и си заслужава единствено и само Порше това е лично мнение и на никого него налагам, все пак има различни вкусове и предпочитания. За сглобяването на коли в държави извън тази на съответната марка също не се изказвайте лошо защото заводите са одобрени от самият автопроизводител и хората и роботите сглабят товакоето им е подадено без да правят промени.
  • 77 Кобрата

    2 0 Отговор

    До коментар #69 от "ЛОТА":

    Такива к......ца като теб не са в състояние да ми държат сметка ясно ли ти е
  • 78 Japoneze

    0 1 Отговор

    До коментар #70 от "Vasik Atanasova":

    Няма да е то от Българските кабелаци ами най ще да е от някой ш....н датчик/сензор правен някъде из Европа.
    Мерцедес да си поръчват датчици и сензори от "Накамичи",така правят
    Янките и Совалка от електрически проблем не е падaла!
    За какво ти е Мерцедес ,ето ти кола ,хем по-евтина,хем няма да ти гасне:
    http://brand.hyundai.com/en/challenge/for-design/fluidic-in-genesis.do
  • 79 sspp

    2 1 Отговор
    Преди няколко дни този модел беше закъсал в средна лента на бул. Санкт Петербуг в Пловдив посока Тракия в една локва от проливен дъжд!
    Слабо!
  • 80 Japoneze

    3 1 Отговор
    На Мерцедес ако им махнем името и емблемата от колите = ще продават точно ЗИРОоооо!
    Стара слава- ще ги храни още,куп пари да го поддържаш с още един куп пари,заради един Имидж=ай С....р!

    Коментиран от #82

  • 81 Анонимен

    1 2 Отговор
    Като не можете да си я купите,завидливи
    по-добре си дръжте езика зад зъбите и си карайте москвичите!

    Коментиран от #86

  • 82 Sasho

    1 1 Отговор

    До коментар #80 от "Japoneze":

    Познат е събрал около 10к лева и и търси стара Ес класа, заради имиджа на бизнесмен, защото имал малък бизнес, а иска да го мислят за голям бизнесмен.

    Коментиран от #87, #98

  • 83 Veso

    1 0 Отговор
    Колата вече е на Горубляне ноф фнос и изглежда перфектно
    със стик за голф в багажника.
  • 84 миседниш накура

    1 1 Отговор
    какви мерцедеси имаше преди-123,124,140.....сега са каруци с много жици и излишни екстри без да са ползвани
  • 85 Любо

    1 0 Отговор
    И той е прав, проблемите са най-вече в следпродажбеното обслужване, то големи приказки голямо чудо, за да си купиш колата и после си е*. м....та, но пък нека си купи родното им производство някоя Соната най-много да издуха някой клапан, но няма проблем то това е консуматив при тях и ще му го сменят гаранционно :D

    Коментиран от #93

  • 86 BENZ

    0 1 Отговор

    До коментар #81 от "Анонимен":

    Pulen ko6nik , karai si kenefa tam i pazi ti6ina .
  • 87 Japoneze

    0 1 Отговор

    До коментар #82 от "Sasho":

    Пожелавам му Успех!:-)!
  • 88 Инженера

    3 2 Отговор
    Японците са единствените,които все още правят надеждни автомобили.Старите мерцедеси бяха КОЛИ сега с тези скъсени времена във всеки отрасъл нищо не става.Работя в немска фирма и бях механик,после ел.механик сега завърших и съм конструктор на практика от скоро.Постоянно се режат времена и се гледа само колко % производителност показва ексела.Този капитализъм на който американците научиха целия свят въобще не е оптимален,японците са единствените,които все още стават за нещо.Дизайнери много,инженери малко.

    Коментиран от #97

  • 89 Шмекер

    1 0 Отговор

    До коментар #49 от "гост":

    Много ме кефи някой като започне с тези "тайни" отдели или друга дивотия, кой знае откъде изс.ана! За какво му е таен отдел, бре, като спокойно си изчислява още в инженерно-конструкторския отдел колко да издържа съответния компонент?! Как гаранцията за Киа беше 7 години или колко хиляди километра беше, което от двете настъпи първо? Изчисляваш ремъци на 90 хил. километра, сегменти на 150 хиляди, колянов вал на 300 хил. Ако не го направиш, клиентите на марката никога няма да се върнат при теб, защото колата им е суперздрава и ще издържи милион километра или 15 години, което от двете дойде първо :-)

    Все пак, бизнес ли се прави или някакви че се кефят безплатно, а?!

    Коментиран от #106

  • 90 медицинское страхование у тебя нет

    3 0 Отговор

    До коментар #51 от "майна":

    Блъснаха ме умишлено и ми повредиха БМВ-то. С шофьора що-годе се разбрахме, но тълпата покрай мен ми се хили и радва, че ще загубя пари! Да не съм им направил нещо?! Нищичко, абсолютно непознати хора, а се радват, че са ми ударили колата...

    Да си призная, понеже аз не съм такъв, никога не съм разбирал чуждата радост от повредената или унищожена собственост на някого! Да ми се радват, защото ще се охарча няколко хилядарки! На мое място можеше да е всеки друг и радостта щеше да е същата. Отвратителни хора!

    Коментиран от #101

  • 91 racer

    0 2 Отговор
    Евала на корееца има си някои долар, защо да не им спаднат продажбите на тези боклучиви бракми
  • 92 Четец

    1 1 Отговор
    С тези удари не ми прилича на човек в състояние на афект а ...на платен мързелив статист. В рекламата навлязоха политически средства и вече не се представя доброто на своето а се плаща за лошото чуждо.Ако съм от МВ ще го намеря този и ще искам само едно...да каже истината срещу колкото поиска .Лошото гориво не може да е аргумент срещу марката!
  • 93 Simeon

    0 1 Отговор

    До коментар #85 от "Любо":

    И Кия и Хюндай имат еквивалент на Ес класа, дори са с по 20-30.000 долара по-евтини. На Киа мисля, че беше к900, а на Хюндай - Екюс
  • 94 й1023

    0 1 Отговор
    "Марка", вече няма ! Има "продажби" ! Всички други са " БУНАЦИ" :)
  • 95 Коцето с чип и ремап и висок клас газ :D

    1 0 Отговор
    След тоя клип никой няма да си купи мерцедес след 2010г :D
  • 96 mediator37

    1 0 Отговор
    Човекът на клипа изглежда заможен и със самочувстие. Голфър. Здраво замахва със стика. Яростта му идва от разминаването имидж - реалност при Мерцедес.
    Като удря от дясната страна по вратите стикът направо откъсва парцали от ламарината. Като да е оризова хартия тая ламарина.
    Мой приятел - заможен бизнесмен от Севлиево ми каза за ръжда на мерцедеса му на 4-та година на задната врата (возил ме е , но не им знам номенклатурата- нещо средно между ван и джип). Дилърът му казал "Ще ти я пребоядисаме за наша сметка- гаранцията я хваща, само тихо да не се разчува!"
    Това и друг път съм го разказвал.
  • 97 реалист

    0 1 Отговор

    До коментар #88 от "Инженера":

    карам мазда 2011...в най-високото оборудване,кожа,автомат...и тем подобни!!!леш е брат,картонена кола...пфу
  • 98 малък бизнесмен

    0 0 Отговор

    До коментар #82 от "Sasho":

    :))))))развесели ме...
  • 99 PlimP

    0 1 Отговор
    как влиза във вратата тоя стик, масло, масло :D:D:D
  • 100 Гост7

    1 0 Отговор
    Крайно време беше да се разбере истината за тая марка....Просто не струва толкова пари.
    И в този ред на мисли ония ден пак един подобен нов кофчег беше закъсал на околвръстното и една много по евтина кола му подаваше ток.
    Голям смях и ме е яд че не го снимах.
  • 101 Гост7

    0 0 Отговор

    До коментар #90 от "медицинское страхование у тебя нет ":

    Пич ,много добре знаеш защо са ти се смели.Но ако не ти е ясно ще ти обясня че хората на запад имат много по големи и "ЧЕСТНИ" възможности ,но не са показни като тука.Що не се разходиш из Софията и се огледаш какво се кара и от какви хора.
    Щом караш лъсково БМВ ,значи си ходил по чужбината.
  • 102 Иван

    0 0 Отговор
    Към тези, дето ме хейтнаха - в мерцедеса имало 5 6 вида сплави? Какво ме брига това, когато някоя тъпа уффсъ ме изтреска на паркинга с нейната врата и се получат дупки като от ПТП? И хоп - айде в сервиза - нова врата за няколко стотин/ или хиляди/ евро? На моята 15 годишна кола вратите са плътни, тежки - масата им е достатъчна да се затворят само с леко побутване като на хладилник.
    За компютрите по колите - нагледал съм се на закъсали коли, само защото някой фалшив датчик - мейд ин чайна е казал на компютъра, че има много голям проблем и моторът отказва да запали. На едни приятели новичка мазда ги остави на пътя зимата посред нищото, защото замръзнал някакъв датчик по вратите, компютъра си мислел, че има отворена врата и отказва да стартира мотора. Хайде репатрак за 300 лв до София, пари за диагностика и пр. простотии.
  • 103 Jacues Y Moyneau

    0 0 Отговор
    Сега да отиде да се оплаче и на производителя на стика за голф, задето се счупи:)))
  • 104 jambazina

    0 1 Отговор
    Не виждате ли че горкия човек е изкрейзил и има нужда от специализирана помощ, вие пак тръгнахте да обяснявате как новите коли са гадни а старие са хубави. Напъследък много хора си го изкарват на колите си за било и не било и говори добре за психичното им здрве.
  • 105 кара Лада

    2 0 Отговор
    Добре дошли в 21-ви век, където все клиент, дори тези купуващи скъпи вещи, подписват договор за началото на доенето!
  • 106 кара Лада

    0 1 Отговор

    До коментар #89 от "Шмекер ":

    Не е точно така. Ако колите издържат нормални километри, а не само гаранцията, то тогава тази кола ще се кара и втора трета употреба. Но уви далаверата не е чак толкова голяма при вторъката ръка независимо от нуждата постоянно да се ремонтира, защото масовата част от каращите коли втора ръка по ред на остатъчната цена на колата карат с ментета части, като в последна фаза се кара с най долни ментета, които не генерират печалби за компанията произвела колата, както когато се ползват оригинални части. В този ред, автопроизводителите имат интерес от картел при който всяка кола издържа гаранцията си и малко отгоре.
  • 107

    0 0 Отговор
    https://www.youtube.com/watch?v=Du003tnXxHI
  • 108 никси

    0 0 Отговор

    До коментар #33 от "AMG":

    аз имам ги двата w201i w124d карам ги исьм много доволен никакви проблеми неми сьсдават и си свиркам ти ако караш у моменто оpel f направо не ми ковори какво ли не се тршеше понего само единствено имаше здрава предница аза друго кво се сетиш тоя дето е измислил рьждата не ми говори ,повече това няма да ми стьпне в двора камо ли да ми влезе в гаражите
  • 109 никси

    0 1 Отговор
    ами то такае, като се прави в танганаи или при лахабибите, много ясно ще се чупи , щото не е правен в щутгард германия .