Last news in Fakti

26 Септември, 2015 10:00 2 921 3

Porsche Macan в ръцете на Hamann

  • porsche macan-
  • hamann-
  • тунинг
Малкото братче на Cayman е може би най-красивия автомобил в класа си. Но винаги за някой това не е достатъчно. Тук идват и тунерите от Hamman с този нов аеропакет в цветовете на Gulf Oil. Това е и може би една от най-известните комбинации от цветове в моторните спортове.

По-интересните детайли в тунинг произведението са предната броня, която малко напомня за 918 Spyder и уникалния оранжев спойлер в задната част. Завършеност докарват 22 цоловите джанти в комбинацията от син лип и черни спици. Изпускателната система с 4 накрайника също е една от опциите в пакета. За дизеловия Macan S се предлага и нов софтуер, с който мощността нараства от 258 до 300 конски сили. Така малкият кросоувър на Porsche ускорява от 0 до 100 за 5.7 секунди.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 опсмопсус

    0 0 Отговор
    Толкова е характерно това оцветяване харизанов, че изобщо не сме го виждали.
    Или си далтонист и бъркаш бялото и червеното с оранжево и синьо!
    Поне като преписваш се постарай малко!
  • 2 656

    0 0 Отговор
    Цветовете са отвратителни и то за Порше
  • 3 Кобрата

    0 0 Отговор
    Просто нямам думи... Porsche-то е уникално и с тези цветове е много спортно!