7 Октомври, 2015 07:15 5 205 3

Пристига новият Mitsubishi Outlander

  • mitsubishi outlander-
  • sofia motor show
Новото поколение Mitsubishi Outlander ще бъде представено официално у нас по време на софийското автоизложение. Моделът се появи за пръв път по време на изложението в Ню Йорк. Автомобилът се е скъсил с 30 мм благодарение на обновената предница. Двигателите са обновени за по-добра горивна ефективност и по-ниски емисии на CO2.
Outlander е оборудван с нова вариаторна CVT кутия, която сваля разхода на гориво в градски цикъл между 2 и 7 процента. Изборът от агрегати се свежда до два - 2.0-литров MIVEC бензинов със 150 конски сили и 195Nm или 2.2-литров DI-D дизелов със същата мощност, но с 380Nm. S-AWC представлява интегрирана система за контрол, която осигурява невероятно добро сцепление на труден терен. Автомобилът има три режима на работа - ECO, AUTO и 4WD LOCK при нужда от проходимост. Базово се предлага и задвижване само на предния мост.
Инфо LCD дисплея в централната конзола е сравнително малък - 4.2 инча. Шумоизолацията е станала по-добра благодарение на 33 подобрения в тази насока. Колоните Rockford Fosgate и монтираният в багажника мощен субуфер създават звук, който не отстъпва на добра домашна аудио система. В помощ на шофьора идва адаптивен круиз контрол с няколко от най-често срещаните интегрирани системи за сигурност, а камера за задно виждане помага при паркиране. Обемът на багажника достига 550 и 1754 литра при сгънати задни седалки. Средният разход е в границите от 5.3 до 6.7 според двигателя типа гориво и скоростната кутия.

Подробна информация за генерациите на Mitsubishi Outlander -  ВИЖ


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 mediator37

    0 0 Отговор
    Харесва ми възможността 4х4 да се включва по преценка на водача. Няма нужда от 4х4 на сух път без завои. Безсмислено е постоянното 4х4 да се грухат сумалъка агрегати, да се вдига разхода на гориво.
    Джипът е красив. Отпред крадат никелираните "бумеранги", измислени за пръв път в света от електрическия Опел, но ... в дизайна няма кражба, има творческо претворяване на идеи.
  • 2 ggg

    0 0 Отговор
    Всичко изглежда много добре, само CVT-то не ми допада малко...
  • 3 KOREKTOR

    0 0 Отговор
    До mediator37

    Джипът е красив с откраднатата муцуна и новия стил на ЛАДА показан още 2012 в концепта LADA X-RAY и наложен от Стив Матин.

    Вече е видин новия стил в новите ЛАДА ВЕСТА , която вече е в серия и ЛАДА XRAY , която щ е тръгне в началото на 2016.

    Поради тази причина сега АВТОВАЗ съди Mitsubishi за явна кражба