Last news in Fakti

8 Октомври, 2015 01:00 3 783 0

DS ще представи DS4 Cross Back

  • ds4 cross back-
  • sofia motor show-
  • ds
Освен премиерата на обновения DS4 на автосалона в София ще видим и премиерата на кросоувъра DS4 Cross Back, който идва директно от Франкфурт. Автомобилът е предназначен за авантюристи, които от време на време излизат от гладкия асфалтов път.
Визуалните разлики са частично черните брони, черните джанти, рейлингите на тавана, пластмасовите арки на калниците типични за този клас и височината, която е увеличена с 30 мм спрямо оригинала. Мултимедийната система се управлява през 7 инчов дисплей в централната конзола и работи с Apple CarPlay.
 
Опциите за двигатели са ограничени спрямо нормалния модел и са само две - един бензинов и един дизелов двигател. Бензиновият е Puretech 130 със 130 конски сили и 230Nm въртящ момент, като единствената опция за скоростна кутия е шестстепенна ръчна. Дизеловият е Blue HDI 120 със 120 конски сили с потвърден разход от 3.8 литра на 100 км. Автомобилът не се предлага със задвижване на четирите колела.

 
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА