Last news in Fakti

9 Октомври, 2015 01:00 3 621 0

Ще видим новия пикап Mitsubishi L200

  • mitsubishi l200-
  • sofia motor show

Третата от новостите на щанда на Mitsubishi ще бъде пикапът L200, който в някои пазари се предлага под името Triton. Петото поколение на работягата е сериен вариант на концепцията GR-HEV, която бе представена на Женевското автоизложение през 2013-та. Функционалното "муле" на Mitsubishi е с по-спортна визия, предлага по-голям вътрешен обем и подобрен комфорт за пътниците, доближаващ този на SUV моделите.

Интериорът е далеч по-опростен, но топ вариантите имат кожен салон и метални акценти. Информационната система използва 7-инчов дисплей, а седалките са специално по-големи и широки. Наблегнато е над минимизирането на нивата на шум в купето, като един от основните проблеми на японските автомобили. Новият L200 използва подсилената платформа RISE, която е снабдена със 7 еърбега. Системите за сигурност са Trailer Stability Assist при теглене на товар и Lane Departure Warning, ограничаваща напускането на пътното платно.

Като двигатели се предлагат 2.4-литров бензинов мотор със 128 конски сили и 194 Нм, както и нов 2.4-литров турбодизел MIVEC със 181 конски сили, въртящ момент 430 Нм и променлива геометрия на турбокомпресора за по-добра ефективност. В гамата остава 2,5-литровият дизел с две нива на мощност - 128 и 178 конски сили.

Предавателните кутии са две механични с пет и шест предавки и петскоростен автоматик със спортен режим и управление с пера зад волана. Моделът ще се произвежда в далечния Тайланд. Задвижващата 4х4 система е същата като при Pajero - Super Select 4WD-II. Тя има 4 режима на работа - един икономичен само на задно предаване и три 4х4 режима според нивото на сцепление на настилката.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА