10 Октомври, 2015 07:15 4 536 3

Ще видим обновения Citroen Berlingo Multispace

  • citroen berlingo multispace-
  • sofia motor show

На задаващия се автосалон на щанда на Citroen ще бъде представено и обновеното Berlingo Multispace. От началото на производството на модела са продадени над 3 милиона бройки от този автомобил, който в страната наричаме с поетичното име "баничарка". Автомобилът е получил нова предна решетка и нова предна броня с дневни LED светлини. Berlingo предлага две нива на оборудване по-базовото LIVE и по-богатото FEEL.

Покривът Modutop с малките му стъклени прозорчета и вентилаторите оптимизират комфорта на пътниците в комплект с багажника от вътрешната страна, който предлага допълнителни гъвкавост и удобство. Просторното купе предлага забележително пространство за коленете на пътниците отзад и щедър обем на багажника от 675 литра, който може да достигне 3 000 литра, когато се демонтират задните седалки. Интелигентно разпределени в купето места за вещи могат да поберат до 170 литра в зависимост от оборудването. В помощ на шофьора са системите Active city brake, Grip control и камера за обратно виждане.

Новият Citroën Berlingo Multispace е оборудван и с нови дизелови 1.6 литрови BlueHdi двигатели - BlueHdi 75 със 75 конски сили и 233 Нм и BlueHdi 100 с 99 конски сили и 254 Нм, като възможност остават и досегашните Hdi 75, Hdi 92 и Hdi 115. BlueHdi двигателите използват нова технология за пречистване на вредните емисии, с която отговарят на новата екологична норма Евро 6 със среден разход от 4.3 литра на 100 км. При бензиновите се предлага само един вариант - Vti 95 с 98 конски сили и 152 Нм със среден разход от 6.4 литра на 100 км. Скоростната кутия, с която се предлагат всичките агрегати е петстепенна ръчна.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Цветомир Попов

    0 6 Отговор
    кенеф
  • 2 S Doichinov

    3 0 Отговор
    Идеална за семейство с повече багаж
  • 3 Гошо

    2 0 Отговор
    Като не Ви харесва защо изобщо коментирате, а и някого дали го интересува вашето мнение ?