Last news in Fakti

9 Октомври, 2015 08:50 18 990 17

Ето го най-наточения Nissan Patrol

  • nissan-
  • patrol-
  • nismo

Nissan представи в Дубай наточена версия на своя най-голям всъдеход Patrol. Автомобилът е доработен от фирменото тунинг подразделение Nismo и има за цел да представи в Близкия Изток тунингованите модели на марката.

Там ще бъдат продавани и Nismo версиите на 370Z и GT-R. Наточеният Patrol разполага с огромен 5.6-литров осемцилиндров двигател, форсиран от Nismo до 435 конски сили.

Максималният въртящ момент също е увеличен, но на този етап не се посочва с колко. Стандартният е 560 Нм. По-интересното е, че новите настройки на агрегата правят така, че пиковият момент да е достъпен в 70% от диапазона на оборотите.

Динамичните характеристики на Nissan Patrol Nismo също не са ясни, но ще са значително по-добри от тези на стандартния Patrol, който ускорява до 100 км/ч за 6.6 секунди, а максималната му скорост е 210 км/ч.

Външно новата доработена версия се отличава по различния аеродинамичен пакет, характеризиращ се с червени елементи. Нови са и броните на автомобила, а картината се завършва от ефектните 22-цолови лети джанти Rays.

Салонът на фабрично тунингования Patrol също ще впечатлява с ексклузивно оборудване, а още от разликите се крият в модернизираното окачване с амортисьори Bilstein и в пренастроеното кормилно управление.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 NISMO

    1 1 Отговор
    Красавец, но за съжаление не се продава у нас.
  • 2 същия

    1 0 Отговор
    и да се продава тук, местните дебили с краднатите пари които са 99% от хората дето могат да си го купят, ще предпочетат някоя конфекция от рода на GL, Q7 и т.н.
  • 3 недопустими за движение

    0 1 Отговор
    автомобилите показани на снимките са нагло вредни недопустими за движение..
    Да махнат поне опасните екрани вътре в купето ползват ги за недопустими увреждания както на нано и микро флора и фауна така и хора вкл водач и пътници..Ако има както се вижда нарочно монтирани остро вредни скенери маскирани като фарове/ledeni ili подобни/ да се махнат и да се сложат доказано безопасни.
    Както се вижда по обемното поле около всеки един.Следят с е през сателити като нагло вредни особенно опасни..Обсебени с а обемно от жестоки нашественици ..вероятно са претъпкани с вражески холограмни оръжия нарочно монтирани в уреди и другаде.
  • 4 закалибриране на техниката

    0 1 Отговор
    Повечето нови автомобили вкл Volks wagen са следени с такива обемни полета като Особенно жестоко вредни и опасни..

    Колегите да специфицират тези снимки и да направят веднага проучвания колко такива се произвеждат в момента и колко увреждат тежко и завинаги нашия мил общ дом ..
  • 5 провал

    0 4 Отговор
    Отново, поредния провал за японците и техните фенове - 210 км/ч - пълен провал. Вездесъщия, всемогъщ, вечен и безкрайно властващ по пътищата "Немски премиум" със същите коне постига 250 км/ч и то електронно ограничени!!!!!!

    Коментиран от #17

  • 6 Пишман

    0 0 Отговор
    Май не си обърнал внимание на просвета и на това, че е в пъти по-проходим. Максималната скорост се определя и от числата на кутията, които за офроуд са доста по-къси.
  • 7 Пецата

    2 0 Отговор
    Само да кажа, че като цяло Нисан Патрол е един от малкото реални джипове, ако ме питате дори този наточен патрол е повече джип от много други. Ако има класация го слагам автоматично след G класата на Мерцедес, веднага до Toyota. Лично имам Патрол и това не е машина за високи скорости, а за нереално трудни терени и теглене на ремаркета. Аз не знам някой да си е купил Патрол да го кара основно градско или на магистралата.

    Коментиран от #8

  • 8 провал

    1 0 Отговор

    До коментар #7 от "Пецата":

    Специално този Patrol е правен единствено и само за магистралата, където с тези 210 км/ч не е за никъде!
  • 9 Ангел

    1 0 Отговор
    Много вълнуващо.Поредния "спортен" джип.
  • 10 2jz

    1 0 Отговор
    Алооо, вие четете ли избщо, пише че 210км е макса на стандартния патрул не на nismo версията !
  • 11 Spewn1

    2 0 Отговор
    Тунинг ателието на Nissan се казва Nismo, а не Nisamo. То се и вижда на една от снимките, ама кой да го види?
  • 12 bibendum

    0 0 Отговор
    Поредния спортен толуп. Nissan ugly.
  • 13 nasko

    0 0 Отговор
    КРАСОТА ...копие на Lexus LX
  • 14 Даниел

    0 0 Отговор
    Тука половината от вас дето пишат са улта-мега прости. Никъде не пише макс. скорост и ускорение, а е споменато за наточената версия на Патрола като сравнение.
  • 15 тошибиян

    0 0 Отговор
    някой да е виждал спортен влак валяк фадрома? е скоро и такива ше има
  • 16

    0 0 Отговор
    Никоя кола която тежи 2-2.5 тона не може да е истинска спортна кола, това са само търговски трикове.
  • 17 Илиян

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "провал":

    Чети по внимателно .... "Динамичните характеристики на Nissan Patrol Nismo също не са ясни, но ще са значително по-добри от тези на стандартния Patrol, който ускорява до 100 км/ч за 6.6 секунди, а максималната му скорост е 210 км/ч" ......а и все пак това е ДЖИП,няма как да се движи с 250+ освен ако от НИСАН не променят и физичните закони