Last news in Fakti

12 Октомври, 2015 07:15 3 506 5

Идва новото VW Caddy

  • vw caddy-
  • sofia motor show

Volkswagen ще представи на автосалона в София новото Caddy. Това е четвъртото поколение на модела, като от предходното "работно муле" на компанията са продадени по света над 1,5 млн. екземпляра. Този успех естествено носи очаквания, които новото Caddy ще трябва да покрие, но това не изглежда трудна задача за пътническия модел и работния му брат.

Агрегатите ще бъдат разнообразни - дизеловият 2.0 литров Blue Motion двигател ще бъде с три нива на мощност - 75, 102 и 150 конски сили. При бензиновите палитрата ще бъде запълнена от 1.2 литровия TSI с 84 коня, 1.0 литровия трицилиндров TSI със 102 конски сили и 1.4 литровия TSI със 125 коня. Ще се предлага и 1.4 литров TGI двигател, който ще работи с природен газ. Общата консумация на гориво е намалена с до 28% в сравнение с предходния модел. Агрегатите ще работят с автоматична DSG с шест или седем предавки и ръчна с пет или шест предавки скоростни кутии.

За сигурността на шофьора и пътниците ще се грижат най-новите системи за сигурност познати от другите най-нови модели, като City Emergency Braking и Front Assist, а като опция ще присъства и адаптивен автопилот. Ще се предлагат два размера на модела, като първия предлага обем на багажното пространство до 3200 литра, а втория Maxi с удължено междуосие предлага обем от 4200 литра. Те ще имат три нива на оборудване Starline, Trendline и Highline. Очаква се също и по-проходима Alltrack версия на модела.

Научете повече за генерациите на Caddy , от  ТУК


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 некойси

    0 1 Отговор
    Кое му е новото?
  • 2 123

    0 2 Отговор
    Интересно как тепърва го представят в София, а ние от 2 месеца го караме във фирмата... TDI с DSG
  • 3 Кобрата

    1 0 Отговор
    Изглежда много спортно колата, супер е
  • 4 Цветомир Попов

    1 0 Отговор
    А у нашата фирма ни взеха за служебни S-класата с 1000коня и ти преди 6 месеца а те сега пишат за нея,срами резил.
  • 5 Георги

    0 0 Отговор
    За село става да товара картофи зеле грозде домати можже малко дръвца и др много е добър харесва ми Браво!!! но само дизел за да дърпа по баира за вкъщи имам същия от 2003г няма грешка!! Това е следващата ми инвестиция след една две години