Last news in Fakti

30 Октомври, 2015 07:15 3 975 10

Отново лимитиран WRX STI, но само за вътрешния пазар

  • subaru-
  • wrx sti-
  • s207-
  • jdm

Японският автомобилен производител Subaru отново ще подразни феновете си по света с лимитиран модел само за вътрешния пазар с прякора JDM. Това е ход, който много японски производители, като Honda и Mitsubishi често правят. Показан преди броени дни на токийския автосалон WRX STI S207 ще бъде ограничен до само 400 броя.

Версията се задвижва от същия 2.0 литров боксер, но мощността ще бъде повишена и ще достигне 323 конски сили и 430Nm въртящ момент. Освен подобрението на мощността е наблегнато и върху сцеплението и управлението на STI, като това включва нови предни амортисьори от Bilstein, по-бърза кормилна рейка и 19 инчови джанти от BBS.

Всъщност 400-те S207 ще бъдат разделени на три под модела. Първите 200 броя ще бъдат с NBR Challenge пакет вдъхновен от победата на компанията в 24-те часа на Нюрбургринг в класа си. Тя ще включва карбонов заден спойлер, черни джанти, червени колани и волан облицован в Ultrasuede. Сто от тях ще бъдат NBR Challenge Yellow Edition в цвета in Sunrise Yellow, който виждаме на снимките.

Научете повече за генерациите на WRX  , от ТУК


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 323

    2 1 Отговор
    Явно нещо не схващам ситуацията хора, помогнете.
    Сега, чета в тази статия, че Subaru пуска лимитирана серия на въпросната жълта кола със цели 323 к.с. мощност.
    Ето тука идва дълбоката ми драма, аз ли не разбирам нещо, Subaru ли не са изобщо в час?
    Значи в компактния клас мощността на немския премиум вече ще бъде 400+ к.с., а Subaru пуска "лимитирана серия" със скромните 323 к.с. от 2.0 литров двигател. AMG A 45 са се наточили за окло 410 к.с., което си е с почти 100 к.с. повече, при това без д а е лимитирана серия.
    Е сега тука питам, аз ли недоумявам или Subaru изобщо не са в час?

    Коментиран от #2, #6, #7

  • 2 123

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "323":

    Пичага, аман от разбирачи. Не, Subaru не са назад, а са победители в 24-те часа на Нюрбургринг. Осве това можеш да погледнеш на кое място са германките по надеждност и на кое японките. Аман от "разбирачи", чиито критерий за качеството на един автомобил е мощността. Купи си германски автомобил, мисли си, че притежаваш нещо с мащабите на космически кораб, а ние балъците ще се возим в японки.

    Коментиран от #4

  • 3 гост с V6

    1 0 Отговор
    Това , че един автомобил е с по-малко конски силиот друг, не означава , че е по-бавен и слаб. На доста хора съм го доказал на практика, хахаха. Който има малко повече багаж горе и не кара само на компютъра или конзолата, знае за какво става въпрос.
  • 4 7 е добро число

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "123":

    '' Първите 200 броя ще бъдат с NBR Challenge пакет вдъхновен от победата на компанията в 24-те часа на Нюрбургринг В КЛАСА СИ. '' Тоест срещу Мицубиши,Хонда и компания, а не срещу германски автомобили, защото те нямат от техния клас...
  • 5 Bobi

    0 0 Отговор
    Добре де , защо един толкова емблематичен модел на subaru прилича повече на volvo ???
  • 6 Кобрата

    0 2 Отговор

    До коментар #1 от "323":

    Ами какво да ти кажа, то реално 323 коня са си много за България, тук по тези дупки и с 60 коня ще си имаш неприятности. А относно сравнението ти с марките които си изброил мога да ти кажа само едно - Японците още много рядка каша трябва да изядат докато догонят немското автомобилостроене. И освен това очаквам и доста минуси от фенчетата
    А за лимитираната серия няма какво да им се завижда, след 5-10 години ще ги има нов внос Subaru Limited Edition на Горубляне

    Коментиран от #8

  • 7

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "323":

    Не си блъскай главата пич, цифрата на конските сили не е всичко.....
  • 8 BENZ

    2 0 Отговор

    До коментар #6 от "Кобрата":

    Ama verno li smqta6 4e bmw sa ne6to pove4e ot ostanalite marki , mu4no mi e za teb .

    Коментиран от #9

  • 9 Кобрата

    0 1 Отговор

    До коментар #8 от "BENZ":

    За какво ти е мъчно? Не съм споменал конкретно марката BMW, а споменах за германските автомобили. В това число не влиза само BMW, но ти сигурно не знаеш други марки.
    Mercedes,BMW,Audi,VW,Porsche,Wiesmann
  • 10 MPOWER and AMG THE BEST

    0 4 Отговор
    Смешни коли са японските 2000 кубика 323 конски сили те след 1 година японците ще вземат да правят и от 1000 кубика 400 коня и даже на 20 000 км двигателите ще умрат