21 Ноември, 2015 09:00 3 320 2

Lamborghini показа "по-забавния" Huracan

  • lamborghini-
  • huracan-
  • lp 580-2-
  • rwd

Слуховете за автомобил със задно предаване в гамата на италианския производител се оказаха верни. На автосалона провел се в Лос Анджелис те показаха Huracan LP 580-2. Подобно на Gallardo с неговия Balboni Edition и новия мъник на компанията се оборудва с версия предоставяща по-емоционалното за каране задно предаване.

Не сме сигурни поради каква причина обаче мощността на този Huracan е намалена с 30 конски сили и достига означените в името 580 коня и 540Nm въртящ момент. Единият възможен вариант е, за да се осигури сцепление, а другия е, че някои от показателите може да бъдат подобрени поради пониженото с 33 килограма тегло. Масата на LP 580-2 вече достига само 1389 килограма, а разпределението й е 60:40 между задния и предният мост.

Промените включват окачването, предавателното число на кормилната уредба, пренастроени са системите за стабилност, както и режимите STRADA, SPORT и CORSA. Скоростната кутия е седемстепенната автоматична Doppia Frizione с двоен съединител снабдена с лънч контрол. Отвътре модела е оборудван с мултимедийната система Lamborghini Infotainment System II снабдена със стандартния 12.3 HD монитор.

Външните промени включват малко по-агресивни аеродинамични детайли, като новата предна броня. Джантите на модела също са нови - 19 инчови Kari с различни размери отпред и отзад и са обути в Pirelli PZero с размери 245/35 и 305/35. Моделът залага и на по-обикновените стоманени дискове, за разлика от керамичните при LP 610-4.

Ускорението от 0 до 100 отнема на новия модел само 3.4 секунди, а максималната скорост достига 320 километра в час. За по-добър разход двигателя има система са деактивиране на цилиндрите, като средните показатели достигат 11.9 литра на 100 километра.

Huracan LP 580-2 ще бъде най-достъпната версия на модела, като базовата крайна цена ще достигне само 150 хиляди евро. Това ни прилича, като отговор на McLaren за техния 570S и оформянето на нов сегмент.
 

Подробности за моделите на Lamborghini , ще намерите  ТУК


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Румен Янев

    0 0 Отговор
    Ако му сложиш едни летни гуми на 5 сезона и го подкараш през зимата по леда ще е много забавно предполагам
  • 2 BMW

    0 0 Отговор
    Само така, само летни гуми.