Last news in Fakti

26 Ноември, 2015 01:00 7 304 4

Раят на дрифта - пистите "Ебису" в Япония

  • дрифт-
  • дрифтинг-
  • ебису

Един от най-популярните моторни спортове в момента - дрифтът, като всеки друг спорт си има своята история. Всяка история, от своя страна, има своето райско място, което всеки би искал да посети. В случая това е моторния парк "Ебису" в Япония. Той предлага няколко различни трасета за различни нива на уменията. Отговорен за тура на това историческо за дрифтърите място, на което се провежда и кръг от японския шампионат D1GP, е Алекси Смит от канала Noriyaro и неговия боен Nissan Skyline. Много хора в България биха се зарадвали на изграждането на подобни трасета, където да изразходват своя адреналин.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 опсмопсус

    0 0 Отговор
    Майстори и само бмв-та карат!
  • 2 Стамат

    0 0 Отговор
    https://i.ytimg.com/vi/TD9ghZSiDB0/hqdefault.jpg шампиона на америка за 2013... да се образоваш малко
  • 3 Стамат

    0 0 Отговор
    http://www.abc-clutch.com/sites/default/files/drivers/egle/eglite_4.jpg http://www.speedhunters.com/wp-content/uploads/2015/08/2015-Kristaps-Bluss-HGK-E46-BMW-Crocco-5-1200x800.jpg ето ти още някви шампиончета
  • 4 Хараламби

    0 0 Отговор
    Стамате спри да се дрогираш и да пишеш из интернет едновременно.