Last news in Fakti

26 Ноември, 2015 07:15 2 890 2

Специалистите MTM с предложения за Audi RS3

  • audi rs3-
  • mtm-
  • тунинг

Последното поколение Audi RS3 разполага с мощност от 367 конски сили, които го катапултират от 0 до 100 за 4.3 секунди. След бърза намеса от лудите глави на MTM обаче автомобилът разполага с цели 435 и впечатляващите за този двигател 605 Нютонметра въртящ момент. Така ускорението от 0 до 100 вече отнема само 3.9 секунди, а до 200 RS3 спринтира за 14 секунди, като максималната скорост достига внушителните за хечбек 303 километра в час.

Не е тайна, че петцилиндровият 2.5-литров турбомотор търпи много на подобрения и мощността лесно може да бъде увеличена. Признак за това е и информацията, че компанията разработва и версия на модела с над 500 конски сили.   

Тази мощност е достъпна на скромната цена от 3 000 евро, а за желаещите по-голяма персонализация се предлагат джанти Nardo срещу 2 900 евро и спортна изпускателна система за 4 250 евро. Външно автомобилът може да бъде оборудван с детайли от въглеродни нишки, а за отвътре MTM предлагат карбонови седалки стил Lamborghini, които ще имат и положително отражение върху теглото. Нормалните седалки в автомобили като този тежат около 25 килограма едната, а карбоновата - само около 5 кг. Друг е въпросът, че олекотяването ще бъде в ущърб на комфорта. 


 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кобрата

    0 0 Отговор
    Audi-то е разкошно, но таблото много го опростиха и навигацията вече не е вградена, а е изкарана като екран върху таблото и това е единственото, което не ми харесва при последната генерация на А3,S3,RS3... Иначе колата е добра, харесва ми
  • 2 елеганс

    0 0 Отговор
    аудито е чудно!!! брутализъъъм!!!