Last news in Fakti

28 Ноември, 2015 07:15 4 743 7

Volkswagen показаха маниашкия Golf GTI Clubsport 

  • volkswagen-
  • golf gti-
  • clubsport

След, като на автосалона във Франкфурт през септември германците показаха прототипа на модела, сега те са готови и с видео представяне на най-маниашкия GTI на пистата Алгарве в южна Португалия, която приютява много от тестовете на автопроизводителите поради гостоприемния си
климат. 

Позициониран между версиите R и нормалния GTI, Clubsport представлява колите с предно задвижване. Мощността на 2.0 литровия турбо двигател ще бъде 265 конски сили, като така се доближава много до лидерите в класа - Megane 275 Trophy и Seat Leon Cupra R, но ще предлага 
значително повече комфорт. И да, тези спортни седалки ни харесват ужасно много.

Удобствата най-вероятно ще имат и негативно влияние върху теглото, което може би ще се отрази върху представянето. Това най-вероятно няма да бъде от особено значение за истинските GTI фенове. Официална информация за цената все още няма, но според нас ще се гони повече достъпността на GTI, отколкото ексклузивния R.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Остъй остъй

    2 1 Отговор
    Добре че забързват видеото и прескачат кадри, че иначе щеше да се види колко е мудно.

    Коментиран от #2

  • 2 Кобрата

    0 1 Отговор

    До коментар #1 от "Остъй остъй":

    Съмнявам се 2.0/265 коня да е мудно, возил съм се в Golf-ове с по-малка мощност като 140-170 коня и вървят доста, пък какво остава за 265 коня?
  • 3 gbuk

    1 0 Отговор
    Това е като порно за нашмъркани комплексарчета, течат им лигите и лъскат бастуните.
  • 4 елеганс

    0 0 Отговор
    Е,това е бегачка!!!!
  • 5 Ицо

    0 0 Отговор
    Това е истната,това е Хечбека(недосегаем повече от 40 години),най-доброто в този клас - винаги е бил,е и ще си остане номер едно,колкото и да се мъчат да го настигнат.
  • 6 сапунерка

    0 0 Отговор
    не ми харесва, само опел!
  • 7 dhcp

    0 0 Отговор
    Не съм добре с английския. Тва след данните за CO2 в скобите какво значи? Стойностите със специализирания залъгващ софтуер или без него С тия коне от тоя миксер си е точно прилична ежедневка за градско.