2 Декември, 2015 01:00 2 816 1

Песента на Ferrari 599XX Evo

  • ferrari 599xx-
  • spa

Всяка една машина на Ferrari от програмата XX е нещо идващо от рая за феновене на автомобилите и моторните спортове. Комбинацията от дизайн, аеродинамика, представяне и звук създават присъствие, което трудно може да бъде описано. Операта на атмосферните двигатели не моще да бъде догонена от тези с принудително пълнене, за това и автомобилите на "кончетата" с означения XX все още залагат на тях. 599XX Evo се задвижва от 6.0 литров V12 двигател с мощност от 740 конски сили и 700 нютонметра и ревът му достига до 9000 оборота. Сухото тегло на автомобила е 1484 килограма, а това прави съотношението маса към мощност 2:1. Тази цифра не изглежда интересна докато не направим простото изчисление, че при един средностатистически автомобил съотношението е 10:1.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 фори

    0 0 Отговор
    Ей кучета, преди 2 години ходих да гледам F1 на Spa в Белгия, значи чувството е неописуемо, тътена от двигателите е жесток и през "червената вода" минават с такава скорост че си викаш - край изхвръкна. Евала на пилотите.